lauantai 1. huhtikuuta 2017

Sinne se nyt meni!

Opintomatkalle Saksaan... Juuri näillä hetkillä varmaankin on koneeseen nousun aika, sillä parikymmentä minuuttia sitten tuli tekstari, että kohta on...


Veimme hänet aamulla Joensuuhun, koska hän lähti kolmen viikon reissuunsa täältä eikä Joensuun huushollistaan. Juna-asemalla otettiin muutama kuva lähtijästä. Antoisaa reissua neitonen!
Tuonne vaunun tokakerrokseen hän Joensuun asemalla nousi.  Onpa tänään soinut  mielessäni taannoin kuulemani vanhan, tutun laulun sanat: "Joku kertoi hänen nousseen koneeseen, toinen junaan taas astuneen..."  

Tuntuu, että nuoremmalla väellä on kovin vilkasta nyt. Tytär lähti omaan reissuunsa, nuorimies puolestaan  kotiutui muutama päivä sitten omalta laivareissultaan Tukholmaan, jossa hän kavereittensa kanssa kävi ja nuorimmat puolestaan olivat ekaa kertaa yökylässä tänä viikonloppuna:)

8 kommenttia:

 1. Haikeita tunnelmia. Niin ne lapset lähtevät, ensin pienille reissuille ja yökyliin ja sitten muuttavat pois kokonaan. Näin sen kuuluu mennä, mutta niin ihana, kun tulevat kotiin käymään aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on:) Pienistä reissuista se alkaa ja ennenpitkää mennään jo kenties kaukanakin. Niin odotettuja aina ovat täällä käymään. Nytkin nuorimies on täällä ilonamme pienempien lisäksi. Ja tyttäreltä tuli illalla myöhään viesti, että olivat junassa matkalla määränpäähänsä ja päivä oli kuulemma mennyt hyvin:)

   Poista
 2. Oi, jännittävää lähteä ja kokeilla siipien kantavuutta. Oma kuopukseni on tällä hetkellä 4 kk:n vaihdossa Tsekissä. Viikottain soittelemme, joka päivä rukouksin saattelemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, teilläkin sellaista meneillään:) Rukouksin tosiaan saattelemme nämä matkalaiset. Tytärkin sieltä tänä aamuna soitteli ja kertoi vähän mitä päivän on tarkoitus sisällään pitää.

   Poista
 3. Tuonne Joensuun rautatie-asemalle sitä ennen muinoin tultiin junalla, kun mentiin lomalle Kiihtelysvaaraan :) Meillä tytön perhe vielä siellä Espanjassa, toivottavasti tulevat kesällä Suomeen, kun tytön mies kuulemma haluaisi jäädä sinne :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu on tuo asema sulle sitten:) No, sepä onkin jännä tilanne, mitä päättävät... Sinulle olisi kyllä monin verroin kivempi, jos olisivat täällä kotosuomessa helpommin tavattavissa.

   Poista
 4. Hyvää ja turvallista matkaa. 😊 Se on haikeaa kun pesä tyhjenee, mutta sitä hauskenpaa kun tulevat takaisin. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) On se haikeaa, mutta nuorena täytyy uskaltaa. Tässä iässä jumittuu mielellään tuttuihin ympyröihin.

   Poista