perjantai 17. kesäkuuta 2022

Kyläteiden risteysEilen ohi kuljettu  - eilen  piirretty.  Halusin jotenkin edes saada kuvitettua sitä, mitä silmät näkee. Ei ihan yksiyhteen todellisen maiseman  kanssa, kun tänä aamuna piirroksen kannalta vielä maisemaa katsoin. Esim. pelto oli jo vähän aiemmin tien vieressä ja se oli siinä ihan vihreää vain. Muualla on ollut tuonnäköisenäkin, että mullassa näkyy vihreät alut.  Huomioni sai eilenaamulla tien oikean laidan valkoiset  koivunrungot vasten mustanpuhuvaa metsää. Ja linja-autopysäkki, jolla ei varmasti ole ruuhkaa... kun ei linja-autotkaan kulje. Ja pieni, valkoinen puukyltti kyläteiden risteyksessä osoittamassa oikeaa suuntaa. Aamuisin näillä pienillä kyläteillä saa väistellä lintuja, jotka viihtyvät metsäisten teiden reunustoilla ja pyrähtelevät viime tingassa auton edestä.  Toinen väisteltävä asia on kuopat, joita todella riittää. Joudutaan ajelemaan hiljakseen näillä teillä.

 

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis piirros! Tuolla olisi kiva kävellä tai ajella:) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 2. Samantapaista kävelytietä kuljin Joensuussa, ei vaan ollut pysäkkiä, eikä tienviittaa, piti katsoa guuklesta kumpaan suuntaan piti kääntyä risteyksestä, se oli vasemmalle silloin :)
  Paaterissa olis kiva taas käydä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua ihan, että täällä korvessa on, mutta Joensuussa ei. Luulisi toisinpäin. Käy ihmeessä Paaterissa, jos mahdollista. On se niin kiva. Tänään joimme kahvit siinä hienossa kahvilassa:)

   Poista