perjantai 4. elokuuta 2017

Outoa puhetta?

"Minä kuulen puheen, joka on minulle outo: 'Minä nostin taakan hänen hartioiltansa, hänen kätensä
pääsivät kantokorin kuormasta. Hädässäsi sinä huusit, ja minä vapautin sinut..." Ps. 81:7-8Tänäänkin moni ihminen kantaa syyllisyyden taakkaa kuin painavaa kantamusta selässä. Mutta ne kaikki kantamukset voi jättää siihen ristin juureen... Ristillä riippui mies, joka sovitti kaiken. Muistatko, että siinä ristillä riippui Hänen rinnallaan yksi ryöväri, joka ei ehtinyt enää mitään tehdä omaksi hyväkseen, mutta hänellä oli pyyntö: "Jeesus, muista minua kun tulet valtakuntaasi." Se pyyntö kuultiin. Niin kuullaan sinunkin pyyntösi!

---

Ryövärin pyyntö Jeesukselle: Luukas 39:42

6 kommenttia:

 1. Kaunis tiekuva! Minä olen aina tykännyt kuvista jossa menee tie eteenpäin ... Jeesuskin sanoo: "Tässä on tie, sitä käykää" ...Hän on tie, totuus ja elämä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo onkin tunnelmallinen tienpätkä. Aikanaan sitä paljonkin tuli kuljettua. Ja tuossa kuvassa tykkään siitä, että pimeämmän osuuden päässä näkyy kirkas valo:)

   Poista
 2. Kuvasta tuli mieleen taivastie. Maan varjoista koti taivaan valoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä se semmoisen mielikuvan antaakin:)

   Poista
 3. Tosi lohduttaavaa lukea tuo teksti,viime aikoina olen saanut paljon vastauksia,
  enkä voi käsittää sitä suurta Jumalan hyvyyttä, kun hän tuhlaa armoa ja rakkautta meitä armahdettuja syntisiä kohtaan.
  Siellä tuonkin tien varsilla on varmasti paljon mustikkaa, teeppä mustikka herkku, jonka ohjeen näät blogistani.Kohta on myös puolukka aika,tarkoitus on poimia puolukat sieltä päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siunattua syksyaikaa sulle, olet sitten siellä kaukana tai täälläpäin:) Tuo kuvan tie kulkee sellaisessa maisemassa, että siinä ei mustikkaa ole, mutta meidän tien varrella kyllä näkyykin mustikkaa. Into poimia multa vain puuttuu nyt. Lapset on vähän keränneet. Olisihan se mustikkapiirakka hyvää, tai täytyykin katsoa sun blogista millainen herkku sulla siellä on:)

   Poista