lauantai 17. kesäkuuta 2023

Se oli juhlakokous erämaassa!

Aamuista vihkoon kirjoittaani tekstiä luen ulkona. 





Kokeilin vaihteeksi jotain ihan uutta minulle. Luin ulkona istuen aamuisen vihkoon kirjoittamani tekstin kuunneltavaksi. Kun en kerran onnistunut  sitä n. 3,5 min. lukutuokiota suoraan videona saamaan tänne; päätin kokeilla, onnistunko laittamaan sen YouTubeen... Siellä se nyt on, ensimmäinen laittamani juttu sinne ikinä. Tykkään itse mieluummin lukea kuin kuunnella, mutta toisilla taas asia voi olla juuri päinvastoin. Sitä en tiedä, tuleeko tällaista lisää minulta.


---

Videolla lukemani teksti on myös kirjoitetussa muodossa toisen blogini puolella:





4 kommenttia:

  1. Olipa tosi kiva idea tehdä tuollainen video! Oli kiva kuulla ääntäsi 😊 Luin sen sitten vielä tekstinäkin. Oli se ihanaa, miten Jeesus ruokki ja paransi ihmisiä. Ja vieläkin hän tekee sitä ❤️🙏 Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista!❤️ Siunausta sinulle myös! ❤️ Itse jo mietin, että oliko ihan höhlä homma minulta tuo. Mutta kun olin idean saanut, niin halusin myös saada sen toteutettuakin. Ja opinpa siinä sitten, miten saa YouTubeen jotain laitettua😄 Sekin arvokasta jotenkin, että haluaa jotain vielä opetella...

      Poista
    2. Hyvä idea se oli. Kannattaa tehdä enemmänkin, jos innostut! Sinulla on kaunis ja selkeä ääni. Ja hienoa, kun jaksoit opetella tuollaista. Enpä ole itse koskaan kokeillut tehdä YouTubeen mitään.

      Poista