maanantai 12. helmikuuta 2024

Melkein "liian" kaunista... näkyy ikkunoista

Tuntuu hullulta sanoa niin, mutta niin nyt ikäänkuin tuntuu olevan. Voiko kauneutta olla luonnossa muka liikaa; voidaan kysyä. No sikäli nyt koen niin, koska se saa minut - niin hullulta kuin se kuulostaakin - levottomaksi, koska mieli aloittaa niiden näkymien edessä mietinnän, millä tavalla niitä saisi paperille? Miten ja minkälaisin värein sutia käyttäisi? Ja samalla tietää, ettei ole kykenevä haluamallaan tavalla käymään aiheeseen käsiksi. Yhden pienen "kuvasen" tein kyllä tänä aamuna niinkuin ensiavuksi. Mutta kun silmät näkee kiehtovaa kauneutta auringon yhä loistaessa, ja luoden viehättäviä näkymiä joka puolelle talon ympärille - tekee se levottomaksi. Uloskaan ei ilkeä mennä ihailemaan, kun on niin kova pakkanen. Pitäisi kai keskittyä tekemään jotain ruokaa, mutta kun se nyt ei innosta yhtään. Pyykkiä pistin kyllä äsken pyörimään koneeseen. No kohta se ruoanlaitto kyllä kutsuu, kun on jo jonkun aikaa ollut sulamassa pakastimesta otettu lihakin.

Nuo alaolevat kuvat on otettu muutama tunti sitten, joten nyt on jo uudet ihailtavat, suuremman auringon kera katseltavissa... Vaihtuva taidenäyttely tuolla ulkona☀️








6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Aurinko on paistanut monta päivä,talvinen luonto
    on tosi kaunis,talvinen maisema on kuin taideteos,olen ihaillut luontoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikein talven yksi ilo, kun niin kaunista. On lunta ja sitten vielä ne aurinkoiset päivät:)

      Poista
  2. Ihania näkymiä kuvissasi.
    Minustakin on tuntunut, ettei näin kauniita talvisäitä ole ollut milloinkaan. Kaikkialla pehmeää, puhdasta lunta ja nyt jo niin kirkasta auringonpaistetta ja paljon valoa.
    Harmittaa kun ei sitä kauneutta saa kamerallakaan tallennettua toivotulla tavalla.
    Koetetaan vain nauttia ja tankata aivoihin valoa ja kauneutta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen hieman harmitellut sitä, ettei sitä ihanuutta pysty haluamallaan tavalla kameralla kiinni saamaan. Mutta onneksi silmin voi ihailla:)

      Poista
  3. MÄ TIEDÄN ETTÄ TEILLÄ ON UPEAT MAISEMAT SIELLÄ, JA RAIKAS ILMA JA PUHDAS LUONTO, JOSKUS KUN OLIN lIEKSASSA TALVISIN, NIIN IHAILIN NIITÄ MAISEMIA JA SITÄ LUMEN MÄÄRÄÄ, MYÖS REVONTULIA NÄIN SIELLÄ. PALJON TULI KUVATTUA NIITÄ MAISEMIA. MUTTA EI OLLUT KIVA KUN
    OLI KOVAT PAKKASET SILLOIN.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on kaunista:) Kylmä tosin hillitsee ulkonaoloa ja siellä kaiken ihailemista. Mutta onneksi ikkunoista näkee. Tänään katselin valkeaa hankea ja tuumin, että olisi tavallaan kiva nyt vaikka suksilla metsään mennä.

      Poista