maanantai 16. marraskuuta 2015

Lunta maassa

Tässä niitä lumikuvia, jotka eivät kovin kummoisia ole ja jotka meinasin vallan unohtaakin:) Nämä ovat muutaman päivän takaa ja lunta on tällä hetkellä hieman enemmän. Näissä on kuvakokokin joissakin ihan outo, kun oli jäänyt kameraan sellaiset säädöt.


Ja lopuksi yksi tinttikuva. Olen yrittänyt kameran kanssa vaania näitä, kun ne pyörivät ikkunoiden ympärillä, mutta saalistukseni tulos on ollut aika heikko. Tässä nyt kuitenkin yksi otos, jossa ei lintu kerinnyt lehantaa pois juuri silloin kun saa kameran tarkennettua siihen...6 kommenttia:

 1. Miten kaunista :) Lumi tekee maisemasta niin satumaisen kauniin, meillä ei ole tietoakaan lumesta, ei edes härmästä. Hyvän kuvan sait tintistä. Ne ovat kyllä vaikeita kuvattavia, vaikka muuten aika kesyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa nyt on kauniimpaa kun lunta on hieman enemmän. Varsinkin lumiset puut on kauniita. On nuo tintit aika kerkeeväisiä; mutta joskus sentään ehtii kuvan napata.

   Poista
 2. Minä kun en tykkää kylmästä enkä märästä, niin minusta kuvissa näyttää vain kylmältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että kylmältä näyttää:) Ja aika kylmältä on tuntunutkin tuolla ulkona, vaikka pakkasasteita on ollut vain noin -2. Sitten talvella nuokin lukemat tuntuu niin lämpimältä. En erityisemmin itsekään odottanut lunta, mutta se hyöty siitä on, että aamulla on valoisampaa kun neitien kanssa taksille mennään.

   Poista
 3. Siinä sitä lunta nyt on! Kauniita sinihähärän kuvia. Minä niin odotan että tännekin tulee lunta. Tänään satoi ainoastaan räntää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sitä tosiaan on:) Tuo illan sininen hetki on kyllä aina kiva, mutta muuten keljuttaa kun on pimeä tulee niin aikaisin. Kurjinta varmaan on syksyssä ja alkutalvessa juuri se pimeys ja sateet ja rännät.

   Poista