perjantai 13. marraskuuta 2015

Metsässä

Muutamia kuvia metsäkierroksiltä lähiajoilta. Nythän tänne ehti tulla jo lumetkin. Jospa tämä hidas hämäläinen laittaa niitä kuvia sitten joskus toiste.
Onkohan ne pörröisten mattojen tekijät saaneet vaikutteita metsästä... Jos minä olisin matontekijä, tiedän jo, mistä mallini ottaisin...

Taannoin myrsky kaatoi puita. Tässä yhden kaatuneen juurakko.


                                            Ja kauas vaaroille loistaa auringonsäde...

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kyllä luonto on kaunis tähänkin aikaan vuodesta...
  Leena-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin:) Jotenkin esim. nuo sammaleet jaksaa minua aina ilahduttaa. Meillä on yhdessä kohdassa sammalta, jossa on mukana upeasti myös viininpunaista ja olen aina ajatellut, että sellainen matto olisi kiva. Kuvaa siitä en ole ottanut, koska kuvana se ei ole minkään näköinen.

   Poista
 2. Kyllä on kaunista ja niin rauhallista. Kiitos näitä on kiva katsella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuonne metsään on mukava mennä vaikka rauhoittumaan tai vain haukkaamaan happea ja katselemaan ympärilleen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :) Siellä metsässä on sellainen jatkuva "taidenäyttely" meneillään.

   Poista
 4. Kauniita ja ihanan tunnelmallisia kuvia! Laitahan vaan niitä lumisia kuviakin tulemaan. Odotan niin kovasti lunta kuin pienet lapset ja pelkkä lumisten kuvien katselu ilostuttaa kun meillä ei vielä lunta ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ai niin, ne lumikuvat... Olin jo vähän unohtanut ne tässä välillä. Hyvä kun muistutit. Täyttyypä laittaakin ne. Meillä on kyllä ihan talvista. Lunta ei paljon ole, mutta siinäkin jo ipanat suksien kanssa meni omalla tiellä. Ja eräänä iltana olin metsäkierroksella ja kun tulin takaisin takapihan kautta, kuului kovaa muksujen kiljuntaa jostain; siellähän ne etupihalla riemuissaan lasketteli pikkuisesta mäestä:)

   Poista