keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Se oli sitten talvinen aamu

Tälläiset olivat tämän aamun tunnelmat, kun menimme lasten kanssa taksia odottelemaan.Lumi tänne satoi eilen illalla ja lapset olivat tietysti siitä innoissaan.


Hyvää keskiviikkoa itsekullekin!

18 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista!! Täällä ei ole vielä lunta satanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mekin eilen ihan yllätyimme, kun huomasimme, että nyt sitä tulee.

   Poista
 2. Onhan se kaunista ja rauhallisen näköistä, mutta tuli vaan ensimmäiseksi mieleen kirjoittaa: "voi ei, talvi!" Sorry :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Sepä juuri onkin sitten se toinen puoli. Itsekään en yhtään välitä siitä, että talvi tulee, mutta kaunista se kyllä on ja lumi tietty valostaa pimeitä teitä:)

   Poista
 3. Upeat kuvat! Niin hienot maisemat ja niin hienot värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni tuli ihan mieleen se talvisen iltahämärän sininen hetki noista kuvista:)

   Poista
 4. Kuvista välittyy se kuuluisa sininen tunnelma! Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen se noissa kuvissa tosiaan on. Siellä ulkona sitä ei ihan sillä tavoin nähnyt, se oli ikäänkuin "vain" lunta ja kaunista, jopa hieman uhkaavan näköistä aamuhämärää, kun kaukana näkyi niin tummanpuhuvana taivas:)

   Poista
 5. Wau! Tuollaisia maisemia minäkin odottelen. Täällä taitaa mennä joulukuuhun, ennen kuin niitä on odotettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista oli vielä tänäkin aamuna, sillä lunta oli tullut jopa hieman lisää. Tämä aamu olikin sitten ensimmäinen, kun pulkkaan pistettiin lasten reput... mitäpä niitä painavia kanniskelemaan:) Toisin paikoin oli kyllä niin ohuesti sitä lunta, että hiekat raapi vähän pulkan pohjaa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Oli eilen ja toissapäivänä:) ...mutta ei enää, kun tännekin tuli vesisateet. Pimeetä ja märkää on nyt ja sitten se pimeä tulee vielä aiemmin, kun kellojen kanssa kohta puljataan:(

   Poista
 7. Wau teillä on nyt niin talvista, meillä vettä sataa, olen tulossa ens kuun puolessa välissä lieksaan,ei taida uskaltaa pyörällä ajaa siellä, jos eivät vielä hiekoita pyöräteitä.Äitini asunto on vielä,mutta tuskin kotia tulee, vaikka mieli tekee, hän ei kävele enää, ja ruoka tulee sänkyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika muutos on äidillesi on tuo, kun ei enää omassa kodissa voi asua. Säät muuten muuttuivat täälläkin. Pari päivää oli oikein kaunista, mutta nyt on lämmintä yli 7 astetta ja vettä tulee. Saapa nähdä millaiset ne kelit on sitten kun tännepäin tulette.

   Poista
 8. Voi, onpa teillä ollut ihanan kauniit aamutunnelmat siellä... Täällä ei ole vielä lunta nähty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapi nähdä milloin täälläkin seuraavan kerran on tuollaista, kun ne säät täälläkin muuttuivat vesisateisiksi.

   Poista