torstai 20. lokakuuta 2016

Syksyn joutsenet Lieksanjoella

Autokorjaamoreissulla sain kameran linssiin nämä. Olin jättänyt auton korjaamolle renkaiden vaihtoa ym. asioita varten ja lähdin kävelemään sillä välin kamera kädessä.

Ja korjaamosta poistuessani sain linssiin jotain paljon jykevämpää. Olin tulossa radalle, mutta puomi oli alhaalla. Ja sieltähän oli juna  tulossa. Äkkiä kamera hanskalokerosta esiin ja nämä kuvat nappasin. Vaunujakin olisin hyvin ehtinyt kuvata, sillä niitä oli veturin perässä paljon.
Tämä on meillä lomaviikko, mutta on mennyt vähän toisin kuin tarkoitus oli. Kotona on  sairasteltu yksi toisensa peräään. Sen vuoksi tuo autokorjaamokäyntikin minulle osui.

10 kommenttia:

 1. Hienot kuvat. 😊 Aina kun on lomaa, ollaan sairaita. Surullista. Meillä syysloma on ensiviikon torstai ja perjantai. Hyvää lomaa kuitenkin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillä ne lomapäivät saataisiin kuitenkin olla sairasteluja! Meilläkin alkaa olla jo melko hyvävointista väki.

   Poista
 2. Eivät ole vielä joutsenet reissuun lähteneet. Eilen näin ison parven isoja lintuja muuttomatkalla autosta, en vaan saanut selvää olivatko kurkia vai joutsenia, sen verran nopeasti vaan ne näin. Yhtenä aamuna näin kolme pientä peuraa/kaurista auton ikkunasta, olisi voinut ottaa kuvan, jos olisi huomannut sanoa miehelle että "pysäytä" tai "hiljennä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen joskus ihmetellyt, että mitenkä ne erottaa, onko ne joutsenia vai kurkia kun ne lentävät. Moni hyvä kuvauskohde saattaa autossa ollessa mennä ohi juuri noin meilläkin.

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Kauan ne joutsenet täällä sitten viipyvätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti eivät jäisi kovin pitkäksi aikaa siihen, kun luntakin varmaan piakkoin saadaan.

   Poista
 4. Kauniit laulujoutsenet hienossa maisemassa. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oleskelivat rautatiesillan kupeessa ja autotieltä niitä tiirailin.

   Poista
 5. Ihanat joutsenet ja kauniit värit kuvissasi. Harmi että olette sairastelleet lomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi rupesin kuvailemaan kylmästä tuulesta huolimatta. Sairastelutkin alkavat jo väellä hellittää.

   Poista