tiistai 17. marraskuuta 2020

Pienet perhoskuvioidut rannekkeet

Kun ei muu juuri huvita, on kiva katsella vaikka innostavia käsityökirjoja. Niitä mulla on muutamia ollut nyt esillä, eli lojuneet lattialla koneen vieressä, helposti esille otettavina. Yksi erityisen jännä kirja on "Kauneimmat luontoneuleet"- kirja/Stepanie Dosen. Siinä on kaikkea jännää ja kaunista, kuten eläinkuvioituja neuleita. On esim. neulehuppari, jossa edessä karhun kuva, kauriinvasalla kuvioitu poncho, ketunmuotoisia huiveja, kissakuvioiset rannekkeet, perhoskuvioiset kämmekkäät, pitkä huivi kuin koivunkylki (on kirjan kansikuvassa) jne. No, mullahan ei lankoja ole yleensä valmiina mihinkään vähänkään isompiin juttuihin, eikä usein mahdollisuuksia niitä ostellakaan. Mutta olinpa joskus ostanut  puolellatoista eurolla Novita Nordic Wool -kerän. Siitä langasta värkkäsin pienet rannekkeet, jotka koristelin perhosilla. Idea tuli taatusti kyseisestä kirjasta, vaikka oma toteutukseni onkin erilainen. Kirjan perhoskämmekkäät oli  kuitenkin varustettu tuohon tyyliin perhosilla ja kämmekkäiden päävärikin oli lähellä minun neulelankaani.









Ajattelin nämä ikäänkuin nuorimmalle, mutta voi olla ettei hän näitä käytä, sillä hän toivoisi pehmeämpää lankaa. Mutta jos nämä jäävät mulle, niin ei haittaa lainkaan, sillä ne sopii hyvin minunkin ranteisiini:)

Aloitin sitten jo vaaleanpunaisesta villalangasta samalla tyylillä toisia rannekkeita, joita kaavailen toiseksi nuorimmalle... Niiden koristelua en ole vielä oikein osannnut varmasti päättää, mutta harmaa sydän voisi sopia ehkä  niihin. Jää nähtäväksi.



8 kommenttia:

  1. Hienot! T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
  2. Kirjoista saa usein ideoita, niin että innostuu jotain tekemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tosiaan saa, vaikka ei ihan samoja tarvikkeitakaan olisi:)

      Poista
  3. Hienot! Käsityökirjat ovat minun lempparikirjoja. Niitä on tosiaan kiva katsella, jos mikään muu ei huvita <3 Niistä saa kivoja ideoita, joita toteuttaa tai muokata omiin tarpeisiin/materiaaleihin sopivaksi. Käsityökirjat ovat kaunista katsottavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kivoja selattavia:) Innostavista kirjoista voi ottaa ideoita, eikä tarvitse välttämättä tehdä kirjan ohjeiden mukaan. Monesti selllainen tekeminen onkin juuri kivaa, kun voi käyttää omaa mielikuvitusta mukana.

      Poista
  4. Kauniit rannekkeet. Minäkin olen löytänyt hyviä ideoita käsityö kirjoista
    ja olen tehnyt monenlaisia kivoja juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kiva kun kirjoista voi löytää pientäkin tehtävää tai niitä voi katsella ihan vain ilokseenkin:)

      Poista