torstai 20. huhtikuuta 2023

Vähän sarjakuvan tapaan...


 

Eilen sain valmiiksi tuon. Se sai alkunsa kuten  moni muukin kuva, siitä kun luettua näkee mielessä jonkinlaisena kuvana ja haluaa kokeilla, saako aiheesta kuvaa tehtyä.  Tämä on tehty  kaupasta ostetun pizzapaketin pahville. Se oli sellainen kohoraidoitettu se alimmainen osa, ja se  osaltaan sai ajattelemaan sarjakuvaa...:) Jo aiemmin tein yhden kuvituksen tällä tavoin. 

Tänä aamuna huomasin vielä yhden jakeen, Jeesuksen sanomisen, jonka voi kuvaan liittää kuin saatesanoiksi: "Kun hän näki väkijoukon, hänet valtasi sääli, sillä ihmiset olivat näännyksissä ja heitteillä, kuin lammaslauma  paimentaa vailla." Evankeliumi Matteuksen mukaan 9:36  (v. 1992)


🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑


Ja tässä se aiempikin sitten.  Olin siitä aikonut juttuakin, mutta se homma oli jäänyt kesken. Olin kirjoittanut kuitenkin jo kuvan selitykseksi näin:

"Olin joku viikko sitten piirustellut tuota, mutta se oli jäänyt vähän keskeneräiseksi ja vaille väriä. Kun se tuli eilen piirustuskasastani esiin, minua vähän huvitti kyseinen tekele. Otinpa sen sitten jatkokäsittelyyn ja tuollainen siitä tuli. Koko homma, eli kuvan idea, perustui yhteen jakeeseen, jossa jotkut kaivoivat toisille kuoppaa, mutta putosivat siihen itse! 

Kuvassani eläimetkin häiriintyvät lähestyvistä kuopankaivajista. Mutta kun tilanne on ohi, palailevat linnut taas lähistön puihin lepäilemään ja apina herkuttelemaan banaaniansa."
Kuvittelemisiin🕊️🙂 

T: Tuula6 kommenttia:

 1. Nämä olikin mainiot! :) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisia on hauska tehdä, kun sille päälle sattuu. Siinä vierähtää muutamia tunteja mukavasti:)

   Poista
 2. kiitos kommentistasi, vastasin pitkän kommentin tuosta Ilm.kirjan 18:23 jakeesta,
  niin voit lukea sieltä, en sano että 100%olen oikeassa, mutta tutkin itsekkin tuota jaetta,
  ja yllätyin miten jakeet alkoi puhua minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin lukemassa vastauksen. En ole niin viisas, että kykenisin sanomaan tai väittelemään asiasta oikein mitään. Mutta kuten totesit: "Jumalan sana ei muutu".

   Poista
 3. Hienoja sarjakuvia, ovat varmasti mukavaa ajankulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kivaa, kun innostuu jostain kohdasta niin paljon, että tekee mieli yrittää piirustellakin siitä jotain:)

   Poista