sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Reissun päällä oltu

Heissan! On ollut tavattoman pitkä hiljaisuus, mutta siihen on syynsä. En ole ollut oman koneen äärellä tekemässä enkä lukemassa. Viikko sitten olin viikonlopun lastenleirillä. Nuoremmat olivat leiriläisinä ja vanhin neito minun laillani keittiöapulaisena pääemännän apuna. Kun sieltä kotiuduttiin, oltiin yksi päivä kotona ja lähdettiin kohti länsirannikkoa, jossa ensin olimme äidin luona ja sitten siskolla.

 Pomarkussa oli aika myllingit.  Siellä oli nyt vanhan kirkon pärekattoremontti meneillään ja myös  iso siltaremontti alkanut. Muutama kuvakin reissusta olisi, mutta olen vielä vähän pökerryksissä, että laitan niitä kuvia vähän myöhemmin, kun ei niitä ole vielä tänne koneelle edes ajettu.

Kun illalla tultiin kotiin, onkin  uutta puuhaa ollut täällä: on listitty isoja muurahaisia, jotka on luulleet, että talon saa valloittaa kun emme kerran ole olleet kotona...


Yllä oleva kuva on aiempi otos Pielisen rannalta, tarkemmin sanottuna käyttämämme uimarannan  vieressä olevasta pikkusaaresta, jonne on tehty pitkospuut kulkea ja saareen grillipaikka.

10 kommenttia:

 1. Minä jo ehdin miettiä, että missä mahdat olla, kun ei sinusta ole mitään kuulunut. No, onneksi olet taas kotosalla. Kaunis kuva, niin kesäinen! Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kivaa sunnuntai-iltaa sinnekin! Mun piti ennen reissua laittaa juttuakin, mutta niinhän se vain jäi, eikä mulla ole niin älykästä puhelintakaan, että olisi välillä sellaisella voinut jotain laittaa.

   Poista
 2. Ompas pitänyt kiirettä, mutta varmasti mukavaa sellaista..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se välillä kiva, varsinkin näin kesäiseen aikaan:) Talvella sitten saakin elää aikamoista hiljaiseloa yleensä.

   Poista
 3. Toivottavasti teillä oli oikein mukava reissu! Itse ei voisi mihinkään pitemmälle reissulle mennäkään, ilman että olisi otettava eläimille hoitaja... No, ei tässä ole reissuja tiedossakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ihan kiva äitiä ja siskon perhettä nähdä:) Se on kyllä sitten, että jokunen ystäväkin olisi kiva nähdä oikein ajan kanssa, eikä vain silleen pikaisesti kuin nyt on ollut mahdollista. En haluaisi kuitenkaan kovin pitkiä aikoja reissuissakaan olla yhteen menoon. Yksi syy muuten siihen, ettei meillä nyt ole eläimiä, onkin juuri tuokin, että niille pitäisi aina keksiä joku hoito reissun ajaksi.

   Poista
 4. Kiitos kun kävitte, oli kiva nähdä. Ja tyttärelle kiitos, että viivähti luonamme. Onko ne niitä hevosmuurahaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli tosiaan nähdä:) Niitä hevosmuurahaisiahan ne. Mutta myrkytys on auttanut onneksi.

   Poista
 5. Kaunis kuva! Kiva kun olette saaneet reissata. Reissut ovat aina kesän kohokohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mukavaa vaihtelua tavanomaiseen kotona oleskeluun:) Vaikkakin aika rasittavaakin pitkine ajomatkoineen. Varsinkin jos koittaa liikaa kiirehtiä.

   Poista