perjantai 25. toukokuuta 2018

No ny se valmistu!

Ihan erilainen tuli ku mitä aattelin. Mullahan oli ajatuksena joku ihan yksinkertane, t-paitatyyppinen...



Suoria paloja  aluks rupesin tekeen ja niitä sitten olkapäille kun mallailin, niin rupes ajatus muuttuun.




Ja kun vielä kutomisvaiheessa löyty näppeihin yks unohtamani vuoden 1986 neulekuvasto, niin siinähän sitä oli sopivan tyylistä, vähän niinku malliks mulle...




Ja tuahon allaolevaan neulekuvaston malliin verraten, on mulla avoimempi osa edessä.  Tykkään että seläs pitää olla lämmikettä. Ja mullahan on  sit muuten pientä kietasuefektii tuas oman tekeleeni edessä.  Mut silti, jotain samaa näis kumminki tuon 80-luvun mallin kans o, semmosta ylileveetä:)


Panda neulekuvasto Kevät-Kesä 1986  Citysokos


Lankaa mulle jäi noin kaks ja pual kerää. Niistä sais viäl jonku topi vaik. Ei sitte mitää tietoo, mitä lankaa oli, kun kaikki vyätteet puuttu. Tuli iha miälee, et oliko nii vanhaa lankaa, et vyätteet ei ois ollu kovi myyvii... Mut määhä ostin nua seittemise kerää yhtees hintaa 2 euroo.



Mul meni tohon tekeleeseeni lankaa silleen, et kumpiki etukappale vei yhe kerän, takakappale kaks. Puikot oli neljä ja pual. Etukappaleisiin loin  kumpaanki 50 silmää, taakse 100. Kappaleet oli iha suarii, mut viimesellä kerroksella kavensin silmät pualeen ja niil sit tein resorii pyöröpuikol.  Tää oli ny sit se mun jo aiemmin Elämä-neuleeks ristimä. Semmone yllätykselline:)



10 kommenttia:

  1. Kaunis yksinkertainen malli, tuo lanka sopii hyvin siihen. Vinkkaan samalla, blogissani arvonta käy kurkkaan. -Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä itsekin ihan tyytyväinen tulokseen, vaikka aluksi tuntui vaikealta miettiä, mitä tuosta langasta voisi tehdä. Käynpä kurkkaamassa, millainen arvonta sulla on meneillään:)

      Poista
  2. Tässä tapauksessa pätee hyvin sanonta: yksinkertainen on kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuohon tosiaan olisi sopinut mitkään koristeelliset neuleet:)

      Poista
  3. Tämähän oli ihan murre-postauskin :) Ja sullakin kerrankin ponnari..mä olen joutunut ponnarin pitämistä vähentämään, kun niin hirveesti lähtee hiuksia, pelkään että lenksut kiskoo loputkin hiukset. Mutta pakko se on välillä pitää, kun on niin kuuma. Halvalla sait langat ja neulomisen ilon. Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vaihteeksi kiva kirjoittaa noinkin:) Ponnari on näin kesäaikaan mulla aika tavallinen; just sen kuuman takia ja senkin vuoksi, ettei hiukset ole tiellä vaikkapa pyykkikoreja pöyhiessä. Inhoan sitä jos ne rupeaa roikkumaan naamalla. Iloista viikonloppua sinnekin!

      Poista
  4. Kaunis tuli. Sopinee hyvin kesäiltojen lämmikkeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin arvelin, että lämmittäisi sopivasti käsivarsia:) Vaikkapa tuonkin hihattoman mekon kanssa.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Olen itsekin lopulta tyytyväinen tulokseen, vaikka ihan aluksi näytti, että tuleekohan tästä mitään.

      Poista