torstai 20. kesäkuuta 2019

Perhonen ruusunlehdellä ja kuva rannalta


On vähän muhkeat silmät... Rajasin kuvaa, jotta silmän muhkeus paremmin vielä näkyisi.Tässä vielä kuva rannalta. Itse en ole edes varvastani kastanut, mutta luulen sentään tietäväni, että uimapukuni olisi vaatekaapissa eikä varastossa.  Olen kyytinyt tyttöjä rannalle. Siellä pienen kierrokseni kävelen. Katselen, mitä kiinnostavaa löytyy. Joku päivä sitten näin rikkonaiset rillit puun alla. Niissä oli teippiä kolmessa kohtaa ja ihmettelin, että onpa joku viitsinyt kovin korjailla. Mutta tarkemmin katsoessani tajusin, että rilleistä oli tehty aurinkolasit. En viitsinyt niitä kuvata. Sensijaan rantanäkymä on aina kiehtova. Yhtenä päivänä istuin autossa ovi auki. Vilkuilin välillä rannalle ja samalla virkkuuhommaani jatkoin. Sinä päivänä tuuli ihanasti, joten ärsyttävät mäkäräiset ynnä muut itikat pysyivät poissa.


10 kommenttia:

 1. p-karjalassa on erikoisia perhosia, käyn aina tuolla Egyptinkorvessa, niin siellä on isokultasiipi perhonen, joka on harvinaisempi, onkohan tuo verkkoperhonen, ehkä löytyy luontoportti/perhoset hausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin yrittää sieltä katsoa, jos tuo olisi vaikka mainitsemasi perhonen:) Itse olen ihan onneton tuntemaan perhosia tai ylipäätään eläimiä tai kasveja.

   Poista
 2. Kaunis perhonen, uimassa en ole vielä käynyt. Huomenna vielä kahdeksan tunnin työ ja sit pari päivää vapaata. Hyvää juhannusta teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et siis sinäkään ole vielä käynyt kastautumassa:) Mukavaa juhannusaikaa kaikille teille myöskin!

   Poista
 3. Kaunis perhonen ja kaunis järvikuva.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Hyvää juhannusta. Niin minäkin tykkään perhosista ja noista maisemista. Onkohan Pieliseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää juhannusta Emilie:) Kyllä kuva on Pieliseltä. Se on Vuonislahdesta; uimarannalta, joka on ihan Kolia vastapäätä. Tuo rantaosuus on ihan tien vieressä ja junaratakin kulkee ihan tien kupeessa. Tuo ranta on kyllä kiva.

   Poista
 5. Kaunis järvimaisema. Ei minullakaan enää tule uitua, vaikka vesi on kuulemma täälläpäin ollut lämmintä. Vähän käytetty uimapuku kyllä riippuu vaatekaapissa, kun kerran jouduin sen ostamaan,kun työpaikan kanssa mentiin uimahalliin, mutta melko vähälle käytölle on jäänyt :) Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin vähälle käytölle minunkin uimapukuni jää. Vaikka mahdollisuus uimiseen olisi kun kerran tyttöjä rannalle kuskataan, niin ei minua niin huvita. Veden ja sään pitää olla huippulämmintä että rupeaa huvittamaa:) Ehkä heinäkuussa... Hyvää juhannusta teille myös!

   Poista