perjantai 28. kesäkuuta 2019

Sudenkorento


Otin nämä kuvat joitakin päiviä sitten. Olin tyytyväinen, että sudenkorento suostui olemaan paikallaan sen verran, että kuvaaminen ylipäänsä onnistui. Yleensähän ne pörrää niin nopsasti paikasta toiseen, ettei ole toivoakaan mistään kuvasta.




Nyt toivotan hyvää yötä näiden kuvien myötä. Kello on viittä minuuttia vaille puolenyön... Tulin lastenleiriltä kotiin joskus kai puoli kymmenen maissa. Nyt taitaa olla aika mennä nukkumaan, kun on aikainen herätys. On sitä samaa leiritouhua huomenna ja sunnuntainakin.


12 kommenttia:

  1. Hienot kuvat, se on kyllä vikkelä otus. Me lähdettiin perjantaina heti töiden jälkeen Turkuun muuttopuuhiin takasin oltiin 02.30. Tänään mennään siivoamaan vanhaa ja jos aikaa jää järjesteleen uudessa tavaraa paikoilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillähän oli tosi myöhälle mennyt "päivä", tai toista vuorokauttahan se sitten jo olikin! Kumpikos muutti toiseen paikkaan? Sudenkorennot on kyllä semmoisia kiitäjiä, että siirtyy äkkiä toiseen paikkaan...

      Poista
  2. Kauniit kuvat! Tsemppiä leireilyyn. Meidän srk:ssakin on just lastenleiri, mutta minä en ole leiriporukassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) No nyt on leireilty! Tultiin noin tunti sitten. Kerkesin käydä suihkussa, syödä ja kahvitella ja sitten tulinkin naputtelemaan tähän, kun eilen illalla olin sen verran töttöröö etten jaksanut.

      Poista
  3. Hyvät kuvat sudenkorennosta.
    Hyvää viikonloppua ja siunausta lastenleiri päiviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Leiri meni minun mielestäni hyvin. Luulen, että lapset ihan tykkäsi ja raamikset oli mielestäni hyviä. Kuulin niitäkin, kun niitä pidettiin siinä keittiöporukankin kuuloetäisyydellä.

      Poista
  4. Jopas sattui, että nyt on sudenkorento juttu ja sudenkorennon kuvia. Pidän todella paljon sudenkorennoista!1 Ne ovat minulle täyden keskikesän ja vapauden tunnusmerkkejä, mutta kuin saavuttamattomia En koskaan saa kylliksi katsella sudenkorentoja!1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sudenkorennot on kyllä kauniita:) Niitä näkyi olevan montaa sorttia, kun yritin tuolle tarkempaa nimeä löytää. En kyllä edelleenkään tiedä, mikä sudenkorento tuo on. Minulle tulee sudenkorennoista mieleen helikopterit:)

      Poista
  5. Kaunis sudenkorento, joskus lentää ihan kohti. Mainitsit lastenleirin, siskoni poika on varmaankin samalla leirillä, hän sanoi että 28 oli ilmoittautunut leirille, hän on lapsityöntekijä helluntaiseurakunnasta lieksasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, no varmaankin oli sitten. Leiri meni hyvin, vaikka se on aina vähän jännittävää, että kaikki sujuisi hyvin. Tekeepä mieli ihan kysyä, kun en tiedä ihan varmaksi, niin onkohan se sun siskonpoika L-kirjaimella alkava, siis etunimi? On mulla varalla toinenkin arvaus, jos tuo ei mennyt oikein:)

      Poista
  6. Joo on siskoni poika Leif, hänen kutsumus on lapsityö, ja asuu lieksassa.

    VastaaPoista