torstai 20. toukokuuta 2021

Kevään/alkukesän vihreyttä




Yllä olevat kuvat napattu korkealla sillalla; sillä  reitillä, joka menee Ahvenisen kautta Joensuusta Lieksaa kohti.

Alla olevat napsittu kotinurkilta.









6 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
  2. On se ihanaa, miten vihreys on nyt lisääntynyt ihan silmissä! Tuollaiset korkeat, järven ylittävät sillat ovat niitä Keski- ja Itä-Suomen ihanuuksia, jotka ovat tällaiselle länsisuomalaiselle ihan eksoottisia. Siellä päin on niin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista tosiaan on. Minulle oli aikoinaan tänne muuttaessa vaaramaisemat ihastuksen aihe, ja on yhä:) Tuo mainittu silta on upea näkymiltään, mutta jopa hieman pelottava, koska on niin korkea ja kannas jolla väylä kulkee, on aivan kapea.

      Poista
  3. Ei kai teillä jo mustikat kuki ? itse en ole käynyt vielä lähimetsässä, niin en tiedä kukkiiko ne jo täällä, nuo toisethan on kaarnikkoja, ne on kai viime syksyisiä, vielä ei ainakaan niitä ole metsässä. ?
    Ahvenista olen kuvannut kesällä ja talvella, myös syksyllä, se on upea silta, ja pielinen, mutta puut on siinä kasvaneet liian korkeiksi jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo mustikat kuvasin ihan pihasta. Yllättävän edistyneitä olivat:) Mutta nuo variksenmarjat, joka nimi mulle on tutumpi, ällistytti mua tuossa lähikalliolla. Niiden on pakko olla viimevuotista.

      Poista