maanantai 21. marraskuuta 2022

Mökki...taas

Niinpä. Taas mökki. Eilen piirretty. Tästä mökistä on näköjään tullut yksi suosikkikohteeni sen jälkeen kun keittiön ikkunoita suurennettiin. Eilen huomioni kiinnittyi mm. metsään siinä mökin ympärillä. Kuvassani ei ole lumista, vaikka sitä täällä hienoinen valkaisukerros maassa onkin. Kuvassa näkyy, jos tarkkaan katsoo, niin tuossa terassilla esimerkiksi  kiehkuroina jälkiä siitä, mille tämä on tehty; pizzalaatikon pahville, jossa oli kohokirjaimia. Nykyään otan aina pakkauskartongeista talteen niitä, jotka piirustukseen sopivat. Pidän pientä varastoa erilaisia valmiiksi leikattuina, että on mistä ottaa kun piirustusvimma iskee.

Tämä on tehty öljypastelliliiduilla, joista joskus en tykännyt yhtään. Niiden huono puoli on sotkevuus, näitä kuvia on hankala säilyttää. Säilytellessä olisi hyvä olla joku paperi ainakin päällä. Mutta hyvä puoli väreissä on, että niillä voi toistensa päälle tehdä ja värit sekoittuvat. Värilaatikossani tosin on muutenkin hyvin värivaihtoehtoja tarjolla. Monet'illa kuulemma oli lummelampensa pihallaan, jota tykkäsi maalata. Minulla on mökki.

6 kommenttia:

 1. Minä en niin paljoa osaa piirtää/maalata, niin mulle tulee inspiksiä kirjoittaa, viimeksi isäpuoleni kuolemasta, muistoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sinä kirjoitat niitä muistoja talteen. Joskus nuoremmat sukupolvet niitä kiinnostuksella lukee. Minullakin on vihko johon olen jotain muistoja kirjoittanut, mutta on jo pitkähkö aika kun viimeksi olen kirjoittanut niihin.

   Poista
 2. Hieno kuva Mökistä ja metsästä!

  VastaaPoista
 3. Upean eloisasti kuvattu metsä! Todella! Pidän suuresti näistä väreistä !!! Terv. Kirsti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo öljyväriliidut onkin kivoja just sen takia, kun niillä saa erilaisia sävyjä kun laittaa eri värejä päällekkäin:)

   Poista