torstai 3. marraskuuta 2022

"Mutta tänään auttaa Herra"

Luulin tuon yllä olevan joksikin Raamatun jakeeksi, ja sitä kun yritin etsiä, päädyin tuollaiseen lehtijuttuun. Otsikko onkin sanonta, se oli tuossa jutussa.

https://uusitie.com/eilinen-on-mennytta-huomisesta-emme-tieda Arvaatkaa mikä minulle tulee mieleen tuosta kuvasta? No muuttolintuparvet. Kuin olisi valtavat kurki- tai joutsenparvet siinä menossa. 4 kommenttia:

 1. Minulle tuli heti mieleen että siinä on hyvää uuniin ja hellaan sytykettä, kun olimme just siellä päin Tohmajärvellä,(lähellä venäjän rajaa,) niin otettiin tuohta puista nuotion sytyttämiseen, jossa paistoimme makkaraa, laitoinkin blogiin kuvia. käytiin tietysti lieksassa parikin kertaa, kun olimme 2½viikkoa siellä päin.
  Nurmeksen tien varrella on edelleen se vanha vene, ollut siis vuosikausia,
  piti siitä vielä ottaa kuva, jotenkin se puhuttelee minua.
  Kaarisilta on näköjään paikoillaan, meinaako ne purkaa sen, vai jättää siihen, se kyllä kestää kävelijän ja pyöräilijän painon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan, useimmille varmaan tuleekin se sytyke tuosta nyt mieleen:) Se mitä viimeksi siitä kaarisillasta olen jotain lukenut, oli sitä, että purkuaikomus olisi, mutta en ole varma, oliko siitä vieläkin joku valitus, joka siirsi siltaprojektia. En nyt muista. Olisin suonut, että silta olisi säilynyt. Mutta olisi jo hyvä saada siihen kohtaan autolla kuljettava silta.

   Poista
 2. Onpa hieno kuva! Lintuparvethan siinä tosiaan lentää! T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tuli ne lintuparvet mieleen senkin takia, kun oli tässä syksy justiinsa:)

   Poista