perjantai 10. helmikuuta 2023

Kun Jeesus lähetti heidät...

"Niin opetuslapset lähtivät matkaan. He kulkivat kylästä kylään julistaen evankeliumia ja parantaen sairaita kaikkialla."  Luuk. 9:6 KR-92

Mikä iloinen yllätys se onkaan ollut, kun yhtäkkiä johonkin kaupunkiin, kylään, taloon, kotiin tai kujallle, on tullut ihminen, joka Jumalan voimasta välittää parantumisen ihmeen! Anna Jeesus tätä samaa tapahtua tänäänkin, meidänkin aikanamme; parantumisen ihmeitä taudeista ja vaivoista, vapautumista synnin sairaudesta. Ja jopa kuoleman otteesta.




Me saatamme ajatella, että jos Jeesus itse tulisi, jos hänet näkisimme, jos sanat suoraan hänen suustaan kuulisimme, jos hänen kätensä kosketuksen tuntisimme; me uskoisimme ja luottaisimme - ja asioita tapahtuisi.

Mutta kun Jeesus lähettää jonkun, jolle hän on antanut voimansa, niin silloin se on kuin Jeesus itse olisi siinä. Eivät ne teot ole sen ihmisen tekoja, sen ihmisen  voimasta tehtyjä, vaan Jumalan Pyhä Henki toimii silloin hänen kauttaan.

"Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta, ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa." 1. Johanneksen kirje 4:2-3

Aina on liikkeellä myös niitä, jotka sanovat jotakin olevansa, mutta jotka eivät toimi Jeesuksen valtuuttamina ja joiden voimanlähde on aivan jossain muualla, kuin todellisessa Jumalassa. Sellaisia on syytä kavahtaa.

--- 
Yllä ollut teksti sai alkunsa aamulla luetusta jakeesta, joka tuolla ylinnä oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti