tiistai 14. helmikuuta 2023

"Viesti"

Tänään tavallista enemmän  viestit kulkevat paikasta toiseen. Olkoot ne viestit rohkaisevia ja ilahduttavia, ken niitä lähettää ja vastaan ottaa.☀️

Jumalakin on lähettänyt meille ystävänpäiväviestejä, mutta usein emme noteeraa niitä mitenkään. Kaikkien vahvin viesti oli Jeesus itse, joka tuli tänne alas maahan, tehdäkseen meidän puolestamme jotain.



Mutta eilen illalla nukkumaan mennessä tuli mieleen itselleni rohkaiseva sanan kohta, ja sen halusin itseäni ja aamua varten kirjoittaa muistiin, koska muuten en olisi aamulla muistanut, että mikä se oli. Koska en viitsinyt enää nousta ylös, kirjoitin sen siihen pikkukännykkään, joka minulle myös herätyskellon virkaa tekee. 

Ja kuka tuon alunperin saikaan, ja kenen suusta se on kotoisin?



Jeesus sanoi sen aikoinaan eräälle hyvin hermostuneelle miehelle.

*Markus 5:36: "Mutta Jeesus ei ottanut kuullakseen, mitä puhuttiin, vaan sanoi synagoogan esimiehelle: "Älä pelkää, usko ainoastaan"." 

Tuossa tapauksessa isä, mainittu synagoogan esimies, oli tullut hädissään pyytämään apua tytölleen. Ja sitä hän sai, vielä suurempana kuin osasi  odottaa pyynnön esittäessään. Siinä kohtaamisessa, kun mies oli kiireisen pyyntönsä esittänyt, tuli vielä yllättävä viivästys, kun eräs nainen tuli siihen väliin  oman asiansa kanssa. Jeesus auttoi häntä siinä ensin ja samaan aikaan apua odottavan isän hätä kasvoi äärimmäisiin mittoihin. Mutta kuten jo oli puhe, sitten Jeesus auttoi siinä miehen esittämässä asiassa runsaammin kuin odottaa osattiin. 

Kertomus löytyy: Markus 5:21-43



"Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut".  Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä."  2. Korinttolaiskirje. 6:2


4 kommenttia: