maanantai 27. maaliskuuta 2023

Päivän kuva☀️

 

 

Auringonvalo antoi nyt erityistä näkyvyyttä sille, mistä vesi kasveille kaadetaan...☀️ 

Meille ihmisille puolestaan; Jumala, joka meidät on luonut, kaikkea sitä antaa, mitä tarvitsemme. Ilman häntä meillä ei olisi elämää täälläkään, saati että saisimme sitä taivaassa.

Usein me elää porskutamme, kuin olisimme täällä aina, vaikka jokaisen meidän aika loppuu joskus. Kannattaa hankkia yhteydet oikean veden lähteeseen vielä täällä ollessa. Jeesus lupasi, ettei heitä ketään luotaan, joka hänen tykönsä tulee! Esitä siis rohkeasti asiasi - pelkosi, vaikeutesi, syyllisyytesi, ja/tai... mitä ikinä se onkin - hänelle, niin Hän tahtoo kuulla sinua, auttaa sinua, rakastaa sinua, viettää ikuisuudenkin sinun kanssasi!❤️☀️ ✝️  Koska jo 2000 v. sitten kuoli sinun vuoksesi...


Tällaiset ajatuksenpätkät tuli vielä mieleen. Alimmainen oli psalmista 90 ja muutkin jostain kohtaa Raamatusta mielestäni.

"...kuinka lyhyt on aikani..." 

"...kämmenen leveydeksi teit päiväni..."

"...opeta meitä laskemaan päivämme oikein..."

 
---
Pitipä vielä tulla lisäämään tämä: Muistatko kuinka yksinkertaisen pyynnön ristillä ollut rikollinen esitti Jeesukselle, joka siinä hänen vierellään myös oli samaa kärsimystä kokemassa? Se oli hyvin yksinkertainen pyyntö: "Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi." Ja Jeesus kuuli sen pyynnön suuremmin kuin osattiin odottaakaan. (Se löytyy: Evankeliumi Luukkaan mukaan luku 23:42-43)




2 kommenttia:

  1. Hieno kuva ja tosi teksti.Siunausta päivääsi ! T.Sesse

    VastaaPoista