torstai 2. heinäkuuta 2015

Maitopurkkitiilet

Nuorimies teki eräänä lomapäivänään pienen tiilentekokokeilun. Olimme jo aiemmin ottaneet muutamia maitopurkkeja talteen tämäntapaista projektia varten. Hän sekoitteli ämpärissä betonisatsin ja täytti muutaman käsillä olleen purkin betonilla. Sitten purkit jätettiin pihalle kuivumista odottamaan. Muutaman päivän päästä isäntä tutki, miltä tiilet näyttävät ja irrotti yhdestä maitopurkin. Se lähti hyvin irti repimällä. Ei siis ollut betoni tarttunut purkkiin kiinni.

Näistä tuli oikein hyvät:) Sileät ja hyvänäköiset muutenkin. Näitä on nyt aikomus tehdä lisääkin. Eli nyt ei maitopurkkeja litistellä pahvinkeräykseen, vaan otetaan kokonaisena talteen tiiliprojektia varten.

Ja tässä isäntä kahden vanhemman kanssa lähdössä kaupunkia kohti. Tiilentekijän loma loppui...


Neitokaisen kanssa isännällä onkin alkanut oma projektinsa. Isäntä antaa ajo-opetusta tyttärelle ajokortin saamista varten. Isäntä opetti aikanaan nuortamiestä myös. Onneksi edellinen ajo-opetuslupa oli vielä voimassa.

2 kommenttia:

  1. Keräsin keväälä tölliä samaa tarkoitusta varten ja toukokuussa piti ne tiilet valaa, mutta se kuukausi meni muihin murheisiin ja ne jäi tekemättä. Olisin käyttänyt kukkapenkin reunuksena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkapenkin reunuksiin ne onkin tosi sopivat. Vielä ehdit tuohon hommaan, jos se vaan muuten päivän töihin sopii. Meilläkin oli viime kesänä koottuna noita purkkeja, mutta silloin se homma jäi.

      Poista