sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Klimenkoa kuuntelemassa

Saimme tänäkin vuonna nauttia täällä Lieksassa Klimenkon musiikista näin joulunalusaikaan. Tänään, itsenäisyyspäivänä, oli hänen konserttinsa Helluntaiseurakunnan rukoushuoneella ja väkeä oli salin täydeltä. Kun minä ja tytöt saavuimme paikalle vähää ennen tilaisuuden alkua, pelkäsin ettemme saa enää autopaikkaa pihasta. Saimmepa kuitenkin. Oli liikenteenohjaus hyvin hoidettu.
Konsertti muuten meni aika samantapaisesti kuin viime vuonnakin. Siitä voi lukea tästä linkistä Ihana ilta!. Klimenkoa on kyllä suuri ilo kuunnella. Sitä mieluusti sulkisi silmät ja antaisi musiikin soida vain korvissa,  mutta toisaalta, hänen esiintymisensäkin on katsomisen arvoista. Hän eläytyy niin esitykseensä laulaessaan. Myös hänen puheensa musiikin välillä ovat kiinnostavasti esitettyjä. Useammankin kerran yleisö sai naurahdella kuulemaansa. Nyt olisi ollut tilaisuus laulaakin Klimenkon kanssa, sillä hän halusi välillä yleisönkin laulavan kanssaan. Itse en tosin osallistunut laulamiseen. Kuuntelen mieluummin. Ja oman laulamiseni jätän nykyään vain metsän puiden kuultavaksi.

8 kommenttia:

 1. Mekin ollaan ainakin kolme kertaa oltu Klimenkon konsertissa, kerran kirkossa ja kaksi kertaa pihakonsertissa, upeaa kuultavaa kyllä! Viime vuonna Viktor oli pitänyt kaupungissa ilmaiskonsertin työväen-talolla, hänhän on täältäpäin kotoisinkin ilmeisesti, ainakin isänsä Savva Klimenko (toivottavasti nimi meni oikein) on asunut Lohjan Virkkalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämäkin konsertit täällä rukoushuoneella ovat olleet ilmaisia. Vaikka levyltäkin on häntä kiva kuunnella, mutta on se jotain ihan muuta, kun livenä kuulee ja näkee:)

   Poista
  2. Niinpä onkin! Ja siksi hän oli työväentalollakin pitänyt ilmaiskonsertin, että ei-uskovatkin uskaltaisiivat tulla kuulemaan häntä, kun se on Työviksellä....en yhtään tiedä miten oli käynyt...

   Poista
  3. Varmaan joku työväentalo tai joku muu vastaava tila onkin hyvä, sillä monet ei varmaan jalallaan halua astua mihinkään kirkkoon tai rukoushuoneeseen. Täällä Lieksassa näkyi olevan jokunen maahanmuuttajakin mukana. Muuten en tiedä, mistä kaikki ihmiset sitten olivat.

   Poista
 2. Hyvä kun pääsitte nauttimaan konsertista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli:) Olimme tyttöporukalla tällä kertaa. Kun sitten tulimme takaisin kotiin, oli isännällä radio päällä ja sieltä tuli parhaillaan Petri Laaksosen haastattelu. Hänkin suosikkini.

   Poista