tiistai 23. toukokuuta 2017

Pitäisiköhän parittomien sukkien viikon...

Parittomien sukkien viikko voisi olla nyt ajankohtainen juttu. Katselin jokin aika sitten lasten sukkalaatikoita. Sieltä löytyi paljon parittomia sukkia. Osalta pareista oli toinen sukka rikki, joistakin voi toinen olla pyykkikorissa, jotkut puolestaan jossakin lelulaatikossa vaikkapa. Mikä missäkin hukassa joka tapauksessa.

Sukkaympyrä. Otetaan yksi ja yritetään etsiä toinen samanlainen. Tai siitä vain eriparista jalkaan...

Eikös se ole nykyään vähän muodikastakin, ne eripariset sukat:)

Mutta tosiaan, sellaista sukkien tapaan katoavaa sorttia tuntuvat olevan  myös kammat sekä kynät. Johonkin ne vain aina tuntuvat häviävävän nekin.

---

Lähipäivinä olenkin taas täydentänyt sukkavarantoja muutamilla uusilla sukilla. Ja onpahan joku noista parittomistakin löytänyt parinsa hiljattain.

Näin arkiterveisin
Metsäntyttö


16 kommenttia:

 1. Varmasti aika tuttu juttu perheissä joissa on pieniä lapsia. Onneksi tänä päivänä voi käyttää eripari sukkiakin, lienee ihan trendikästä. Robinillakin on aina eripari kengät. Aurinkoisia alkukesän päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin otin talteen pussiin nuo sukat ja sanoin tytöille, että siitäkin voi jalkaan joskus laittaa. Aina välillä näyttää sukkalaatikoissaan olevan oikein kato:) Nyt onkin ihanan aurinkoista. Sinulla alkaakin jo varmaan puutarhasta pistää esiin yhtä ja toista kaunista:)

   Poista
 2. Nuo näyttävät lastensukilta, mutta meillä ei lapsia ja silti noita parittomia aina vaan löytyy..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla yleinen ongelma:) Samoin kuin sekin, että ylipäänsä sukkia saisi yhtenään ostella, kun tuntuvat aina menevän rikki niin nopeasti.

   Poista
 3. Parittomien sukkien arvoitusta ratkotaan täälläkin vähän väliä. Pyykkikori ja pesukone tuntuvat syövän juurikin sukkia ... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten kun siihen lisätään vielä kaikki hukassa olevat hanskat ja pipot talvisaikaan... mutta onneksi nyt ei enää tarvitse niitä etsiskellä:)

   Poista
 4. Parittomien sukkien ongelmaan on vain kaksi ratkaisua. Joko ostaa vain yhdenlaisia sukkia, jolloin ei tarvitse olla pareja. Tai sitten käyttää vain sukkahousuja, silloin ei pari pitäisi ihan helpolla hukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se tosiaan on:) Mutta yhdenlaisten sukkien käyttäminen taas tuntuisi hiukan tylsältä. Ja lapset käyttävät sukkia paljon leggingsien kanssa.

   Poista
 5. Muistan, kuinka toinen tyttäristäni valitti pienenä, että häneltä ovat kaikki sukat hävinneet. Etsinnän tuloksena löytyi useita sukkia mm. sängyn ja seinän välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin! Niitä voi tosiaan löytyä mitä yllättävimmistä paikoista:) Meilläkin tyttöjen mökin lelulaatikoista tekee aina useita vaatelöytöjä.

   Poista
 6. Minä käytän taloyhtiön pyykkikonetta pesutuvalla. Joltain jää koneeseen aina joku sukka tai alushousut, jotka sitten pyykin mukana soluttautuvat asuntooni. :D Vaivihkaa sitten palautan niitä pyykkitupaan. Välillä saa miettiä tosissaan, onko joku sukka oma vai vieras. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minäkin olen meillä huomannut, että tosi helposti jää kotikoneeseenkin joku sukka, vaikka kuinka tarkkana koittaisi olla. Eipä ole montaa päivää siitä, kun taas löysin vaaleanpunaisen koneeseen jääneen sukan, joka kuului edelliseen pyykkisatsiin.

   Poista
 7. Mihin lie osa sukista katoavan...syököhän pesukone niitä =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos siellä piileskelee joku salainen sukkasyöppö:) Tai sukat tykkää vaan muuten leikkiä piilosta ja hihittelevät sitten nähdessään kuinka ihmiset niitä etsivät... Tuostapa saisi vaikka sarjakuvan, jos osaisi sellaisia piirtää.

   Poista
 8. Syökö pesukone sukkia, vai juoksevatko ne karkuun? Sitä olen välillä lapsilta kysellyt. Viimeiset 12 vuotta myös minun sukat ovat tehneet katoamistempun. Lapsista aina jonkun sukkakoko on ollut sama kuin mun ja jos itseltä ei paria löydy lainataan äidin sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kätevää - ainakin lapselle:) Minäkin ostan joskus ikäänkuin jonkun sukkaparin itselleni, mutta lopulta ne saattavat päätyäkin jollekin muulle, jolla onkin yhtäkkiä sukkapula.

   Poista