keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Hyvän mielen aamu - ja sen piirros

Heräsin vaihteeksi ihan hyvillä mielin. Usein aamut ovat toisenlaisia, jotenkin ahdistavia, kun kaikenlaiset huolet hyökkäävät mieleen. Mielessäni soi nyt tämä aamuna heti  sanoja vanhasta virrestä ikäänkuin rukouksena ja siunauksena alkavaan päivään. Siitä voi lukea toisesta blogistani, jos huvittaa.

Kun olin käynyt aamukävelylläni, eli tyttöjen kanssa jonkin matkaa kulkenut, palailin sitten kotiin päin. Lauleskelinkin vähän kävellessäni. Kotiin päästyäni minulla oli halu piirtää, vaan ei mitään ideaa. Vain ajatus, että jotain ikäänkuin Jumalan ylistykseksi olisi halu tehdä. Kuinka sellaiseen voi aiheen keksiä!?  Otin kuitenkin paperin ja vesivärit esiin, ja jostain se aihe alkoi muotoutua.



Jumalan on taivas. Hänen on maa. Ja kaikki, mitä siinä on.


---

https://toisestatodellisuudesta.blogspot.com/2021/04/vanha-virsi-soi-siunaavana-rukouksena.html



7 kommenttia:

  1. Hieno piirustus ja tosi! Itselle tuli tieto koronarokotteesta muutaman päivän päästä, niin sen jälkeen alkoi soida hengelliset laulut päässä, ja lauleskelinkin niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) On kyllä kiva, kun hyvät laulut alkaa soida mielessä - ja voi vieläpä lauleskellakin niitä:)

      Poista
  2. Hieno! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
  3. Hieno piirros. Minä tykkään laulaa hengellisiä lauluja,ne antaa voimaa
    arjen keskelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Niin ne tosiaan antaa! Voi ruveta mielessä soimaan juuri sopivat sanat jostakin laulusta, joka sopii juuri meneillään oleviin vaiheisiin.

      Poista