perjantai 30. huhtikuuta 2021

Puutteellista...

Puutteellisuus turhauttaa. Minä tykkään piirtää. Sekin yksi taiteen laji. Sanotaan kai taiteen olevan yksi ilmaisukeino. Tulipa mieleen, että jos sitä sellaisena ajattelee, niin siinä, kun ei saa kuvistaan aikaiseksi sitä, mitä tahtoo, on jotain samankaltaista, kuin jos joku ei osaa kunnolla kieltä, jota kuitenkin joutuu käyttämään. Ei ole sanoja sanoa sitä, mitä sydän sanoo. Joku ei näe kunnolla, toinen ei kuule, joku ei pysty liikkumaan, yms. Onko sellaista ihmistä, joka ei tunne puutteellisuutta missään? Aika harvassa ne sellaiset kaiketi on. Mutta jos joku sellainen olisi, häneltä puuttuisi kai ainakin itsetuntemusta vielä...

Mutta tässä taas yksi sudinhuiskinta, josta omasta mielestäni tuli kuitenkin jollain lailla jännä, vaikkakaan ei sellainen kuin olin aikonut. 



Tästä saa jokainen itse päättää missä lintu seisoo, lumessa vai vedessä. Ja mikä mahtanee moinen linnunkuvatus edes olla. Mutta oli miten oli,  mukava tätä oli hetken aikaa tehdä:)

---

Olin jo maaliskuun puolivälissä tehnnyt tämän jutun, mutta oli jäänyt julkaisematta silloin. Nyt se oli helppo julkaista, kun ei enää muista, mitä sitä oikein edes tavoitteli silloin:)



 

10 kommenttia:

  1. Hieno! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
  2. Heti tuli mieleeni, että maalasit riekon talviasussaan hangella.

    VastaaPoista
  3. Niin, oman puutteellisuutensa joutuu kyllä huomaamaan. Itse kirjoitan joskus runoja, ja kyllä niistä niin keskeneräisiä tulee useimmiten. Mutta onpa hieno tuo sinun maalauksesi! Siinä on jännä tunnelma. Riekkohan se voisi tosiaan olla.

    VastaaPoista
  4. On hieno! Ja ainahan niitä voi puutteita yrittää parannella, jos siltä tuntuu. Taidetta on nyt niin paljon vaikka minkälaista.

    VastaaPoista
  5. Hieno,hyvin osaat maalata. Minä olen myös käynnyt maalaamassa
    kansalaisopiston maalaus piirissä aikaisempina vuosina. On mahtavaa maalata,
    se on myös terapiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen tekeminen on tosiaan hyvää mielen virkistystä, ajatukset on siinä tekemisessä.

      Poista