torstai 1. huhtikuuta 2021

Polku kallioille vie...

Isäntä avitti meillä kallioille pääsyä lapioimalla kahtena päivänä polun hankien läpi kalliolle:)

Näissä kuvissa osa polusta on vasta "rämpimisviheessa".


Tässä jo lapioitua osuutta.


Puun juurelle on muodostunut sulaan lumeen pieni sydän.


Tuonne se polku vie...


Vähän polun varrelta poimittua.





Se oli siis Misu-kissan koppi 20 vuotta sitten.


Ja nämä loput on sitten ihan tien varrelta napsittuja.





Ja palataan vielä vähän  polkuun:

Ei  se isännän työ meidän ilahdutukseksemme siihen kuljettavaan polkuun  jäänyt, vaan hän oli  vieläpä vienyt sinne kalliolle tuolin, joka kesällä oli takapihalla. Ja siihen tuoliin oli vielä laitettu lämmike, jotta istuinhetki oli mukavampi. Jatkossa sen lämmikkeen voi napata mukaansa eteisestä, jos tietää kallioille menevänsä vähän istuskelemaan.🙂



12 kommenttia:

  1. Onpa ihanaa, että teillä on nyt oikein polku siellä ja vielä tuoli, jossa voi istuskella. Siellä on varmasti mukavaa. Kiva muutenkin nähdä tunnelmia teiltä päin. Täälläkin on vielä aika paljon lunta, vaikka paljon on sulanutkin. Mutta mies pystyi vielä eilen käymään jopa hiihtämässä. Muuten olemme kyllä alkaneet jo käydä kävelyillä, koska hiihtokausi alkaa olla lopuillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kalliopaikka on semmoinen, että kesälläkin siellä tykätään käydä aika usein. Nyt on niinkuin kesäaika alkanut, kun sinne jo pääsee katselemaan:) Siellä on kiva toisinaan vaikka itsekseenkin miettiä kaikenlaista.

      Poista
  2. Tuossa ensimmäisessä polkukuvassa näkyy kuinka jalka on painunut tosi syvälle lumeen. Siellä on vahva kerros lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä metsän keskellä sitä on vielä paljon. Mutta tänään kun Lieksassa kaupoilla käytiin, huomattiin ison tien varressa olevilla peltoaukeilla olevan lunta niin vähän, että korret pisti jo ohuesta hangesta esiin.

      Poista
  3. Kyllä se auttaa lumen sulamisessakin kun jaksaa tehdä polkuja hankeen. Toivotaan että sulavat, mutta rauhallisesti, ettei tulisi pahaa kelirikkoja tai tulvia.
    Hyvää pääisäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella on niin, että auttaa sulamisessa, kun vaikka vähänkin saa lunta tai jäätä pois. Joka päivä huomaa edistystä. On kiva nähdä, kun aina vain enemmän maata alkaa tulla esiin ihan tielläkin. Hyvää pääsiäistä sinulle myös:)

      Poista
  4. Onpa teillä vielä paljon lunta, täällä leskenlehdet kukkii ojien varsilla, kiurukin aamuisin pitää konserttia korkealla taivaalla. muuttolintuja on jo tullut jonkin verran.
    Laitoin kommenttia tuonne "metsien kätkössä"blogiin.

    Jos tämä pääsiäinen saisi koskettaa ja vetää ihmisiä parannuksen tielle ja vastaanottamaan pelastuksen lahjan, tämä päivä erityisesti koskettaisi, sillä onhan Jeesus riippunut ristillä meidän syntiemme tähden.
    Tapasin erään ihmisen jokin aika sitten, keskustelimme aiheesta, niin hän sanoi että "ei kukaan ole hänen puolestaan kuollut" tarkoittaen Jeesusta,
    ehkä ei kaikki tänä aikana ole tuota mieltä, sillä uskon että korona olisi ihmisiä saanut ajattelemaan että Jumala tietää tämän koronan, ja miksi hän on sallinut sen tulla.
    Rauhallista pääsiäisen aikaa teille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin teille sinne! Sitä tosiaan toivoo ja rukoilee, että se Jeesuksen teko meidän hyväksemme saisi kirkastua mahdollisimman monelle. Ja erityisesti sellaiselle, jonka aika on vähissä.
      Ajatella, että teillä jo leskenlehdetkin on esillä:) Meillä menee vielä jonkin aikaa siihen.

      Poista
  5. Ai niin mulla on toinen blogi, laitoin Lieksasta kuvia sinne, blogi löytyy profiilista, ja blogiluettelosta "Aamukaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä:) Olikohan se justiinsa se, kun tässä joku päivä sitten jonkin blogin sivupalkista menin johonkin sun blogiin. Oli mielenkiintoisia kuvia Lieksan vanhalta hautausmaalta, mutta en jaksanut ruveta silloin kommentoimaan.

      Poista
  6. On tosi ihana kun polku sinne kallio paikkaan,luonnossa on mukava oola ihan omien ajatusten kanssa ja se se on rauhoittava paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä juuri olen ajatellut, että siellä on hyvä käydä vaikka hiljentymässä, rauhoittumassa tai rukoilemassa:)

      Poista