perjantai 18. kesäkuuta 2021

Ei ihan tulitikkutyttö - mutta se tuli mieleen

Meillä remontti edelleen menossa. Olemme pyrkineet itsekin siellä olemaan ja jotain tekemäänkin, vaikka ammattilaiset homman pääasiassa hoitavat. 

Usein minulla kylläkin oleilu siellä on lähinnä huuhailua vain. 

Ehkä mieluisin homma minulle on ollut pois menevän puutavaran latominen  kärryyn kuljetusta odottamaan, sillä se on ollut selkeää hommaa. Eikä ole viidessä minuutissa tehty, niin että heti joutuisi uudestaan kyselemään, mitä voisi tehdä.  Yksi tympeimmistä hommista on ollut vanhojen villojen käsittely, joissa voi olla kaikenlaista epätoivottavaa, ja joita käsiteltiin paremmin hengityssuojaimin varustettuna. 

Tässä muutama kuva "viihtyisästä" kodista....



Keittiö ja wc 


Samat paikat vähän aiemmin.


Ai mistä se tulitikkujuttu otsikkoon tuli? Siitä kun esim. tuolta sementtilattialta puusälää keräsin ennen imurointia. 

Mutta toisen blogini jutussa hivenen lisää näistä:

https://toisestatodellisuudesta.blogspot.com/2021/06/annettua-valtaa-ja-tehtavia.html




 

2 kommenttia:

  1. Onpa teillä menossa aikamoinen remontti, mutta lopussa tietysti on helpotus kun homma on ohi.Teillä ilmeisesti laajennetaan.
    Aloin kiskomaan niitä tulppaanien siluleita penkistä, en ole koskaan aikaisemmin sellaista tehnyt, en olisi uskonut että sipulit onkin kaivautuneet aika syvälle, ja juuret oli vahvasti kiinni maassa, en siis voi taata tuleeko niistä kukkivia tulppaaneja, sen näkee sitten keväällä-22, nimittäin joitakin meni rikki kiskoessaan niitä irti, toki annan niitä jos kuitenkin laitat maahan, onhan se yllätys keväällä tuleeko sieltä kukkaa vai ei,? sama juttu, vien äidin haudalle niitä, sitä en tiedä käykö kukaan katsomassa tuleeko kukkaa sinne sitten, vai ostanko uudet sipulit sittenkin.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä aina keväällä mielenkiinnolla ja jännityksellä katsoo mitä maasta nousee. Viime syksynä laitettiin joitakin ostettuja sipuleita maahan ja tuntuu, että aika vähän nousi kukkivaa niistä laitetuista. Mutta aina kannattaa yrittää, jos edes jotain silmäniloa tulee esiin.
      Ei meillä laajennusta tämä remontti sisällä, mutta talo on laajennettu pienestä mökistä vähän isommaksi jo ennen meidän siihen asettumista.

      Poista