lauantai 26. kesäkuuta 2021

Mitä etsit? Ketä etsit?

Mitä tosiaan etsin... Monenlaista pyrkimystä ihmisellä ehtii elämänsä aikana olla. Monet pyrkimykset ja odotukset eivät täyty. Ja nekin jotka täyttyvät, saattavat lopulta osoittautua aika turhiksi asioiksi.

Lopulta taitaa monessa meidän etsimisessämne ja pyrkimyksessämme ollakin kyse Jumalan etsimisestä, mutta emme vain tunnista kaipauksemme todellista kohdetta ja haemme sitä monesta turhasta lähteestä.

Eräs nainen sai Jeesuksen kuoleman ja haudasta ylösnousun jälkeen kuulla tämän kysymyksen: "Vaimo, mitä itket? Ketä etsit?"* Hän oli etsimässä Jeesusta. Ja Jeesus seisoi aivan hänen edessään. 

Ei Jeesus seiso kaukana meistäkään, vaikka emme kykene häntä näillä ajallisilla silmillämme näkemään.

---

* Joh. 20:15






2 kommenttia:

  1. Hyvin kirjoitettu. Emme tunnista kaipauksemme todellista kohdetta! Sitten kohde seisoi lähietäisyydellä ja kysyi! Kiitos Jeesus,että annat löytää itsesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan kysyi! Moneen suuntaan sitä tosiaan tulee haahuiltua, vaikka kaipauksen kohde ihan vieressämme seisoo. Sitä ihmettelee, miksi hän niin hiljaa seisoo. Kaiketi siksi, että mekin rauhoittuisimme huomaamaan hänet... Siunausta Kirsti sinun juhannukseesi!

      Poista