perjantai 20. elokuuta 2021

Kirjavinkki päivän sanasta noukittuna

"Jeesus sanoi hänelle: "Mitä itket, nainen? Ketä sinä etsit?" Maria luuli Jeesusta puutarhuriksi ja sanoi: "Herra, jos sinä olet vienyt hänet täältä, niin sano, minne olet hänet pannut. Minä haen hänet pois." 

Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Maria." Maria kääntyi ja sanoi: "Rabbuuni!" - se on hebreaa ja merkitsee: opettajani." Joh. 20:15-16 KR-92

Tästä jakeesta oli Sro:n tämän päivän sanassa, (joka teksti  on päivittäin Juha Vähäsarjan kirjasta: Joka päivä lapsen lailla) siitä, että Maria meni haudalle kuollutta etsimään - ja löysi sieltä elävän Jeesuksen. Tekstissä oli myös lyhyt maininta Mika Waltarin kirjasta Muukalaislegioona* (runokirja); sentapainen ajatus, että Jeesus rakastaa meidän väsyneitä sydämiämme❤️

---
*Mainittu  vanha runokirja näkyy olevan käytetyksi kirjaksi harvinaisen kallis. Mutta onneksi on kirjastot! Itse ajattelin tavoitella kirjastosta tuota lukeakseni.

---

 https://sro.fi/paivan-sana 



4 kommenttia:

  1. Tiedän tuon Waltarin runon, se on tosi kaunis. Se on muuten myös kirjassa Kimalteleva tomu :) Tuo Jeesuksen ja Marian kohtaaminen on ihana kohta Raamatussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, se on siinä Kimalteleva tomu -runokirjassakin:) Kiitos vinkistä! Kunhan vain löytäisin sen oman kirjani jostain varastosta...

      Poista
  2. Jeesuksen ja Marian kohtaaminen on koskettava. Minulla on Juha Vähäsarjan kirja joka päivä lapsen lailla,se on hyvä hartaus kirja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähäsarjan kirjat on olleet meillä paljon käytössä siitä lähtien kun ensimmäinen jostain meille tuli. Taisin kirpparilta sen löydön tehdä.

      Poista