perjantai 27. elokuuta 2021

Vau! Mikä kampanja!

Bongasin eilen Seurakuntalainen -sivustolta uutisen Turun seudulla meneillään olevasta kampanjasta, (joka valitettavasti jo kohta päättyykin käsittääkseni), jossa Jeesuksen toivoa ja  rohkaisua tuovat sanat näkyvät katukuvassa mainosten tavoin. Mieluummin niitä katselisi kuin esim. lehtien ainaista ikävien asioiden vyörytystä. Ollapa joka kaupungissa ja kylässä tuollainen kampanja!

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/jeesuksen-sanat-nakyvat-katukuvassa-ja-tuovat-toivoa-turussa/

https://www.merkitys.info/












4 kommenttia:

  1. Onpa kyllä aivan ihana kampanja! Tuollaisia tarvittaisiin tosiaan enemmänkin ja joka paikkakunnalla. Todella ilahduttavaa, että jotain tällaista tehdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olisi kiva omallakin paikkakunnalla lueskella mainostauluista sellaisia!

      Poista
  2. Olen ajatellutkin sitä että eikö uskovat jotenkin voisi tulla esiin, kun maailman ihmiset keksii vaikka mitä kampanjoita, mutta enempi pitäisi, mm. Helsinki on aika hiljaa ja moni muukin kaupunki, hienoa että jotain ja varmasti ihmisiä tulee uskoon tuon kamppanjan myötä, ja kun kamppanjassa on Raamatun kohtia.
    Muuten en tiennyt tuosta, kun ei asuta enää Turussa päin,
    lähetyskäsky kuuluu jokaiselle, sitä helposti odotetaan että toiset aloittaa ja tekee jotain, ainahan voi toivomuksia laittaa palaute laatikoihin että eikö srk.ta lähtisi marssimaan esim just vappuna tai milloin vain, murheellista kun ei enää uskovat ole marssineet.
    Täältä tämä Elävät Virrat srk.ta lähtee kiertueelle ympäri suomea eri kaupunkeihin,jossa minä nyt olen käynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan saisi enempi olla kaikkea tuontapaista. Ja varmaan on juuri kuten sanoitkin, että odotamme helposti, että toiset tarttuu jotenkin toimeen, eikä huomata sitä, ehkä pientä, mitä voisi kenties itse tehdä. Mutta ohjatkoon Herra meitä, rohkaiskoon näkemään tilaisuuksia ja tarttumaan niihin, vaikka ei itse tiedetä miten asiat menee.

      Poista