lauantai 7. elokuuta 2021

Uuvuksissa

Meillä alkaa olla tässä joku päivä aika siirtää kimpsumne ja kampsumne takaisin kotiin. Sitä on odotettu, mutta tunteet on aika jäässä. Kolmen kuukauden remonttivaihe (joka ei lopu vielä edes siihen, että takaisin kotiin voi muuttaa) on uuvuttanut meidät. 

Nyt pitäisi jaksaa parin kuukauden sisään tyhjentää vuokravarastossa olevat tavarat. Mutta kun ei jaksaisi, eikä oikeastaan haluaisi, tuoda taloon mitään tavaraa. Kotipihan varastojakin pitäisi jaksaa käydä läpi, että löytäisi edes kylmempien ilmojen koittaessa sopivia vaatteita niihin säihin, varsinkin koululaisille. Koulutkin kohta alkaa.

Olisi pitänyt jaksaa paneutua muihinkin asioihin,  kuin mitä tänään ostetaan remppapaikalle evääksi, tai tarviiko rautakaupasta tänään hakea jotain.

Vielä olisi vähän lattian laittoa, vielä vähän laatoitusta, vielä vähän maalausta, vielä vähän hiomista... 

Mutta se mikä on uudistunut, näyttää kyllä kivalle uupuneidenkin silmään:)  Ole lupaillut kuvia joillekin laittaa, ja blogiinkin olin aikonut, vaan kovin vähälle on jäänyt. On niitä kuvia sentään otettu... Jotta josko jonain hetkenä niitä saisi aikaiseksi laittaa näytillekin.




6 kommenttia:

  1. Kyllä varmasti tuollainen tilanne on tosi uuvuttava. Jaksamista teille! Huomasitko muuten Yksin armosta -blogissa kirjoituksen Kun voimat ovat lopussa? Se oli minusta tosi rohkaiseva, kun itsekin olen keväästä asti ollut aika uuvuksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo luin sen, se oli rohkaiseva teksti. Pitkään kestänyt remontti heilläkin meneillään. Mutta vaikka ei mitään remonttia olisi, vaan ihan jotain muuta, se teksti sopii rohkaisemaan ketä tahansa. Niinkuin muulloinkin siinä blogissa.

      Poista
  2. Voimia teille edelleen! Toivotaan, että piristää, kun kuitenkin pääsette kohta kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan tosiaan, että sillä kuitenkin on se piristävä vaikutus, vaikka sitä ei oikein osaa nyt kuvitella.

      Poista
  3. Muistan elämästäni kohdat,jolloin on ollut huippuväsynyt. Siihen ei lepääminenkään auta. Kauheinta on tunne, että väsymys ei koskaan lopu!
    Teillä on ehkä liian pitkään jatkunut rasittuminen ilman taukoa. Voimat ovat menneet loppuun ja tyhjyys on tullut. Jos alkaisi ensin pitää pienempiä lepotaukoja ja pikku poistumisia muualle maisemiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemmekin miettineet sellaisia taukoja, että tekisi ihan jotain muuta, vaikka sellainen ajelu, kotiseutukierros vain erilaisia maisemia katsellen.

      Poista