keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Enkelikellon kokosin

Polleasti ajattelin, että nyt tämä sujuu... Mutta niin vaan kävi, ettei se osien asettelu ensikerrasta oikein nytkään mennyt:)  Kun lopulta olin saanut muka kaiken melkein laitettua, rupesin katselemaan, että hetkonen, mihinkäs minä ne enkelit ripustan? Oli jäänyt vielä kyseinen osa pöydälle. Mutta nyt  on rakennelma koottu. Ja olipa vielä kynttilöitäkin siihen, yllättäen ihan täysi paketti jopa. 









Olisin halunnut äänen kanssa, mutta ei noissa valitettavasti mitään kuulu. Oli jäänyt se äänitys laittamatta päälle. Mutta  näkyy liike sentään. 






8 kommenttia:

  1. Tuosta tuli mieleeni, onkohan meidän enkelikello vielä toiminta kykyinen, pitääpä käydä vintissä kaivelemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuo on vähän "horjakka" - isännältä oppimani sana tuo:)

      Poista
  2. En muuten ainakaan vielä löytänyt sitä enkelikelloa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on toinen tietymättömissä, ellei se sitten ole mennyt käyttökelvottomaksi ja pistetty pois. Minusta vanhemmat enkelikellot oli parempia laadultaan. Tai sitten vain aika kultaa nekin paremmiksi.

      Poista
  3. Lapsuudesta muistan tuon enkelikellon,ei ole tullut hankittua sellaista, vaikka niitä vieläkin saa kynttilöineen, se heleä ääni soi vieläkin korvissa, kun sitä muistelee.Olimme tasan kuukauden Joensuussa, olin ihan haltioissani siitä puhtaan valkoisen lumen määrästä,nyt kotona ja täällä sataa vettä, eikä kohta lumesta ole tietoakaan.
    uudet kuvat laitoin blogiini,joita otin Joensuussa.
    Hyvää Joulua ja Vapahtajan syntymäjuhlaa!
    Jeesus syntyi kuollakseen jokaisen meidän syntiemme tähden, Jeesus on juhlan aihe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeesus on tosiaan juhlan aihe:) Se enkelikellon ääni on ihana! Harmitti kun jäi jutusta niiden ääni puuttumaan. Hyvä että enkelikelloja vieläkin myydään.

      Poista