torstai 1. joulukuuta 2022

Iloa ja kiitollisuutta saaduista tukevista talvikengistä

Sessellä oli taannoin blogissaan juttu, jossa hän kertoi saaneensa talvikengät. Minäkin kaipasin talvikenkiä, sellaisia jotka olisivat lämpimät ja  varsinkin tukevat näille muhkuraisille teille. Viime viikolla minulta kysyttiin - kuvan kera - olisiko meidän naisväellä käyttöä kuvassa esiintyneillä kengillä. Kokokin vaikutti sopivalta. Tiesin heti, etteivät tytöt niitä hingu, joten saatoin omia ne itselleni. Nyt olen sitten saanut tallustella näillä Kuoma-kengillä täällä muhkuraisilla teillä:) Olin jo aiemmin ajatellut, että ostaisin kenties Kuomat, jos olisi siihen rahaa. No nyt sain ne ilman ostamista.8 kommenttia:

 1. Ihanaa Jumalan huolenpitoa! Minäkin sain kerran ilmaiseksi tosi hyvät Kuomat. Niistä oli iloa pitkään. Harmi vain, että siitä on jo monta vuotta ja niistä toinen on jo pohjasta rikki. Taas sitä tarvitsisi kenkähuolenpitoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana juttu, että sain nuo. Viime talven lampsin enimmäkseen kumppareissa. Mulla on kyllä talvikenkiä, mutta ne sopii paremmin tasaisille teille. Tulisipa sullekin nyt jostain uudet Kuomat!

   Poista
 2. Kiva kun sait tosiaan sopivat kengät, sekin on Herran huolenpitoa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun sait talvikengät,se on Jumalan lahja,Hänen huolenpitoaan.
  Siunattua adventin aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset yllätykset ilahduttaa! Siunattua adventin aikaa sinulle myös!

   Poista
 4. Onpa kiva, kun sait talvikengät muhkurateille <3

  VastaaPoista