perjantai 9. joulukuuta 2022

Valoverkko keskellä taloa antaa kuvajaisen moneen ikkunaan

Joitakin aikoja sitten meille ostettiin yhden tyttären bongaamana valoverkko. Sille ei ollut montaa mahdollista paikkaa olemassa ja niinpä se laitettiin keittiön ja olohuoneen väliseen ikkuna-aukkoon. Mitään lasia siinä aukossa ei ole, mutta siinä on joskus ollut ulkoseinää ja ikkuna.  Se aukko on nyt valo-aukkona läpi talon, oli jo ennen remonttiakin. Kun siihen nyt laitettiin se valoverkko, sen valot kuvastuvat talon molempien päätyjen ikkunoissa, ja joissakin sivuikkunoissakin. Pimeänä aikana se on kiva, ettei näkymänä ole vain mustat ikkunat☀️ 
Tähän juttuun on nyt valikoitunut nuo  kauniimmat asiat talosta:) Hyvä kun niitäkin on, kaikenlaisen remppasekasotkun lisäksi...

Muutaman päivän päästä voidaan kulkea jo etuovestakin, kun eteisen lattia on jälleen kulkukelpoisessa kunnossa. Ja eteiseen pystyy taas laittamaan kengät ja takit! Se helpottaa painetta olohuoneessa ja kylppärin puolella. 

 4 kommenttia:

 1. Kaunis on valoverkko ikkunassa. Nykyisin kaupat pursuilee valonauhoja, jos jonkinlaista koristetta. Mie oon laiska laittamaan mittään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta kovasti:) Mut jos ei yksi tytöistä ois tuota hankintaa puuhannut, niin hankkimatta se meiltäkin ois jäänyt.

   Poista
 2. Tuollainen valoverkko on kyllä hieno! Minulla ei ole oikein mikään huvittanut tuon pankki ongelman keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuo olisi jäänyt ilman tyttären innostusta hankkimatta. Mutta kiva kun se nyt tuossa on:)

   Poista