perjantai 26. toukokuuta 2023

Arkisia mutkia matkaan...

Eilinen oli erikoinen päivä. Lähdimme isännän kanssa kaupungille. Oli kauppakäynnin lisäksi jokunen muukin hommeli. Kun oltiin sitten jo takaisinpäin ajelemassa, tuumittiin että menikin sutjakasti se käynti ja saatiin ostoksetkin hyvin tehtyä. Sitten kun oltiin jo melkein kotipostilaatikolla, autossa huomattiin joku merkkivalo. Se merkitys etsittiin ohjekirjasta siinä vielä ajossa ollessa. Pihaan päästyä auto sammutettiin, käynnistettiin uudelleen, käännettiin auton nokka lähtövalmiuteen, vain todetaksemme, että vikavalo pysyi. Soitto korjaamolle tuotti käskyn soittaa hinausauto. Se haki auton tänä aamuna. Nyt sitten jännitetään onko vika kallis vai vähempi kallis. Ja miten kauan auto korjaamolla on. Ei olisi kovin kiva ruokia rahdata lähes 30 km linja-autokyydillä/loppumatkan kävely. No, jää nähtäväksi miten tämä nyt menee.

 Justiinsa tuli isännälle soitto korjaamolta, jossa oli ehditty alustavasti vilkaista ja sanottiin ettei hyvältä näytä. Maanantaina ehtivät sitten enempi asiaa tarkastella.


4 kommenttia:

 1. Voimia, auto on tärkeä meille maalaisille, toivottavasti kaikki menee sutjakasti ja saatte auton pian käyttöön! t. Sesse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa päästäisiin pelkällä säikähdyksellä tästä...

   Poista
 2. Rukoilen, että pääsette pelkällä säikähdyksellä!! Korjaamoja on, Taivaan Isä näkee teidät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! Jännittää, mitä maanantaina autosta sanovat...

   Poista