lauantai 5. elokuuta 2023

Karvaiset yllätysvieraat!

Isäntä sattui muutama hetki sitten katsomaan ulos keittiön ikkunasta ja huudahti minutkin katsomaan sitä näkemäänsä asiaa: joku ruskea elukka seisoi mökin terassilla,  eikä se ollut mikään jänöjussi! Itsellä häivähti ihan ekaksi mielessä, ennenkuin kunnolla ehti nähdä otusta, että susiko se on? No ei onneksi ollut! Se oli ruskea koira. Se livahti mökkiin tyttöjen luo raollaan olevasta ovesta. 

Kun sitä vielä ihmettelimme, huomattiin, että mökin vierustalta tulla möngersi toinenkin; nyt musta otus. Ja mökkiin sekin meni.  Ja sittenpä ilmaantui vielä kolmaskin, musta sekin.

Kun sitten menin talon ulkoportaille niitä katselemaan, tulivat ne siihenkin, katoksen alle. Ystävällisiä olivat:) Olisivat varmaan tahtoneet kutsua sisälle, kun tuli äkillinen sadekuurokin siihen. Se sentään loppui pian ja koirat meni taas mökkiin tyttöjen luokse. Vähän ajan päästä nähtiin ikkunasta, että ruskea tuli ulos ja suunnisti tielle. Ja niin kohta kaikki kolme lähtivät juoksemaan tietä pitkin pois pihasta. Heippa koirat🐕🐕🐶 
Ei oltu nähty niitä aiemmin, mistä ja mitenhä lienevät keksineet tänne poiketa. Metsästyskoiria on silloin tällöin metsästäjät täältä käyneet etsiskelemässä. Vuosia sitten pihaan tuli kolme hevosta. 2 kommenttia:

  1. Onpa outoa että koirat on irti, niistä pitäisi kyllä tehdä ilmoitus poliisille, nehän kuuluisi viedä eläinsuojeluun joensuuhun, tai löytökoirien paikkaan, ehkä sama paikka, vai ovatko ne teidän naapurista,? nyt täytyy kaikki koirat rekisteröidä ruokaviraston sivuille, kun on niitä laittomia koira tehtailijoita.Siellä korvessa pienet koirat voi joutua isojen petojen uhriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mistä olivat, varmaan lähteneet vähän tutkimusretkelle nuo kaverukset.

      Poista