tiistai 22. elokuuta 2023

Piirustelu: Meren armoilla... uppoamassa

Tämän tekemiseen  taatusti on vaikuttanut se, kun olemme isännän kanssa katsoneet viime päivinä Hornblower -sarjaa, joka on meillä dvd:llä. Se hankittiin vuosia sitten, ja oli taas pitkästä aikaa kiva ottaa se katsottavaksi. Katsottavaa siinä onkin moneksi illaksi, sillä levyjä kahdeksan ja joka osa on peräti elokuvan mittainen! Katseltavaa on siten yhteensä peräti 13 tunniksi. Sarjan tapahtumat sijoittuvat merelle purjelaiva-aikaan; tarkemmin sanottuna 1800-luvulle Napoleonin ajalle. Sarja perustuu C. S. Foresterin  sota-aiheisiin romaaneihin. 

Ei minun kyllä aloittaessani ollut tarkoitus mitään uppoavaa laivaa tehdä, mutta minkäs sille voi, kun en olisi osannut sellaista hienoa purjelaivaa piirustella myrskyyn seilaamaan... Niinpä alkoi sitten se aie upota ....🌊 Käyttämässäni pahvinpalasessa sattui sitten olemaan sopivasti vähän vaaleita jälkiä, niin rupesin näkemään ne aaltoihin sopivina... joten tämä siitä sitten tuli.

Yllä olevat vain osa kuvasta. Alla kuva koko tekeleestä. 
---

Tässäpä vielä linkki  toisen blogini tämänpäiväiseen, joka oli alkujaan itselleni vihkoon kirjoitettua, mutta laitoin sen blogiinkin, jos sitä joku sellaista vaikka kaipaisi🌊☀️✝️❤️
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti