keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Pudonnut lintu kämmenellä

Tämä lintu lensi toissapäivänä päin ikkunaa ja putosi maahan. Seurasimme ensin sisältä, miten linnun käy. Kun se yritti nousta, tasapaino petti ja se tuiskahti monta kertaa nokalleen.


Kun lintu oli maassa, paikalle tulivat muurahaiset kärkkymään ja tytär siirsi varovasti linnun varaston portaalle. 


  


Kun oli kulunut noin tunti putoamisesta, lintu lennähti läheisen puun oksalle. Ja siitä kohta kauemmas metsäään. Kuvissa muuten näkyy myös tyttären uusi hiusten väri, joka oli  vain muutama tunti aiemmin laitettu:)


Peippohan tämä lintu siis on. Yrittäkääpä muuten sanoa nopeasti ja monta kertaa peräkkäin: Peipposet Pekka ja Pipsa... Varmasti menee sanat sekaisin ja nauruksi touhu. Ainakin meillä on käynyt niin. Tuo "Peipposet Pekka ja Pipsa" on eräästä Miina ja Manu -lastenkirjasta ja meillä siitä tuli yllämainittu sanaleikki.

6 kommenttia:

 1. Voi pientä....onneksi siitä tuli kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan. Eräänä jouluna tikka lensi ikkunaa päin. Koska oli talvi, otimme sen eteiseen pahvilaatikkoon. Jossain vaiheessa isäntä havahtui siihen, että eteisestä kuului naputusta:)

   Poista
 2. ♥oi pikkuista! Hän sai hyvää hoitoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuo hoito riitti:) Muuta emme olisi osanneet tehdäkään.

   Poista
 3. Onneksi pelastui. :) Näyttää hyvältä neidon hiukset. :) Pekas ja Pipsasta joskus luettiin meilläkin.

  VastaaPoista
 4. Olimme kanssa iloissamme kun lintu selvisi törmäyksestään. Minustakin tuo neitokaisen uusi tukan väri on oikein kiva. Just eilen totesi, että voisi jatkossakin tuota väriä käyttää. Tuo Pekka ja Pipsa on mainio.

  VastaaPoista