tiistai 26. huhtikuuta 2016

Auringon iloa sinullekin!

Minua ilahdutti tänä aamuna auringonpaiste. Tulinpa sitten sisälle ja lähetän nämä kuvat sinunkin nähtäväksesi.

Luin muutama päivä sitten juttua Anna-Mari Kaskisesta. Taisi olla Askel-lehti. Siinä hän kertoi hauskan tapauksen. Hän oli ollut jossain kylässä ja istunut sohvalla. Vieressä kaunis kukkakimppu, jonka ihanaa tuoksua hän ääneen ihasteli.  Oli kuitenkin niin, että kukkakimppu ei ollut oikeista kukista, vaan tekokukkia...  Mutta hän tunsi tuoksun!

Jospa sinäkin, joka et ehkä pääse ulos, voisit kuvitella raikkaan metsän, vaikkapa ihan tuoksuineen päivineenkin, näiden muutaman kuvan myötä; auringon välkeen puiden lomassa, vesipisaran kimmellykset puiden oksilla.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Täällä on nyt taivas pilvessä ja vettä sataa, joten auringon paisteiset kuvat ovat juuri paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niin se meni pilveen täälläkin ja jokunen pisarakin jo tuli, mutta ei vielä sentään kunnon sateeksi ole ruvennut.

   Poista
 2. Ihana aurinko-metsä :) Täällä on ollut pilvinen ja osin sateinen viileä päivä. Kaupungissa käytiin, muuten en ole ulos halunnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä välissä myös pilvistä, mutta juuri nyt taas aurinko on esillä. On ollut lämpimämpää kuin muina päivinä, mutta tuulista kyllä. Mittarissa näkyy olevan peräti + 14,7.

   Poista
 3. Ihanan raikkaat kuvat! Täällä on kuulemma satanut kaatamalla. Itse olin käymässä Tampereella ja siellä oli oli vielä kylmempää ja koko päivän satoi vettä tai jopa räntää! Ja sillä reissulla kuulin että tänään on ollut Itä-Suomessa jossain kevään lämpöennätys +17 astetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sielläpäin ja Tampereen seudulla on sitten ollut tosi kurjat säät. Tänä aamuna on täällä jo ehtinyt olla vähän aurinkoa ja nyt pilvistä siihen malliin, että vettäkin voisi tulla... tai sitten ei. Mistäpä tuon tietää mihin se kääntyy. Mutta eilen ne lämpölukemat oli täällä sitten enimmillään jotain himpun verran yli +16.

   Poista
 4. Upeat kuvat ja kyllä tunsin heti sateen jälkeisen raikkaan metsäntuoksun ja kuulin linnunlaulun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva:) Voisin kuvitella, että juuri sinulla se taito onkin, jo ihan lapsuudesta asti, kun se metsä sinulle niin tuttu ympäristö on.

   Poista