maanantai 2. toukokuuta 2016

Vanha kirkko Napuella

Kun pääsiäisen aikaan tulimme reissultamme kotiinpäin, ajoimme ison kierron kautta ja osuimme sitten näkemään myös tämän vanhan kirkon. Kun kyltissä luki vuosi 1304 niin pakkohan sitä oli pysähtyä katsomaan. Enemmän kuvia tästä kirkosta toisessa blogissani: http://vuosientakaa.blogspot.fi/2016/05/vanha-kirkko.html.4 kommenttia:

 1. Minäkin käväisin tuota kirkkoa katsomassa muuten juuri pääsiäisenä. Harmi vain ettei sinne päässyt sisälle, pitäisi mennä joskus kesällä uudestaan. Tuota ristiä en nähnytkään, en näköjään kiertänyt tarpeeksi siellä. Hieno risti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas jännä, että niin samoihin aikoihin olemme siellä kuljeskelleet! Tuo risti oli jossain tuossa etualalla, noiden kuusten lähellä niitä oli.

   Poista
 2. Eipä ole tullut pysähdyttyä tuolla Isokyrössä mutta tulevan viikonlopun Vaasan reissulla pitää kyllä käydä katsastamassa tuota kirkkoa. Mua niin kovin viehättää vanhat puu- ja kivikirkot. Kiitos että kerroit tästä. Kävin lukemassa/katsomassa muut kuvat ja myös luin kirkon historiaa ja vaikutti mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hyvä sitten, että tulin laittaneeksi nämä kuvat nyt tänne. Meinasivat jo vallan unohtuakin, mutta kun tuolla Vanha virsi -blogissa näin tuon kirkon kuvan, niin tuli mieleen nämäkin kuvat. Kiva kun sulla onkin nyt tuoreeltaan mahdollisuus päästä itse kätsastamaan paikka:)

   Poista