lauantai 21. tammikuuta 2017

Arkielämän tiimellyksen keskellä koettuja rukousvastauksia

Tässä olisi arkielämän tiimellyksen keskellä koettu muutama pieni, tai mikä nyt on iso ja mikä pieni... asia, joita on rukoiltu ja joihin on tällä viikolla tai lähiaikoina saatu vastaus. Kiitosaiheita siis.


- Mulla oli taannoin korvatulehdus, joka teki sen, että en kuullut tavanomaiseen tapaan. Nyt on kuulo palautunut varmaankin aika tavanomaiselle tasolleen.
- Viime viikolla kauhistelin mielessäni, että mistä tempaisen yhdelle neitokaiselle tälle viikolle suksisauvat, joita viimeistään perjantaina olisi tarvis. No, torstaina ne löytyivät käytettynä ja  perjantaina ne oli käytössä. Juuri oikeaan aikaan siis. Ja kuin bonuksena, eilen löytyi vielä toisellekin uudet (siis aivan kirjaimellisesti uudet) sauvat, hinta 2 e! Kyllä nyt hiihto maistuu neitokaisille.
- Isäntä sai tällä viikolla postia, jossa oli ilahduttavaa tietoa eräästä asiasta.
- Muutamia päiviä sitten ilmaantui tyttärelle yllättävä, häntä ilahduttava asia, jollaista  me  emme olisi voineet hänelle järjestää.
- No, eilen oli aihetta rukoilla, että nuorimies saisi samana päivänä mieltä ilahduttavia uutisia. Joita  uutisia hän sitten iltapäivällä meille soittelikin saaneensa. 

Siinä muutama ihan arkinen asia, joita helposti pitää, ne saatuaan,  ikäänkuin itsestään selvänä, luonnostaan lankeavana. Hän kuitenkin kaiken järjestää, niin pienet kuin isotkin asiat. Nekin joihin ei vielä ole vastausta saatu. Ajallaan ne saapuvat vastaukset niihin.

"... saati jo sanot, ettet voi häntä nähdä; asia on hänen edessänsä:  odota häntä." Job 35:14

12 kommenttia:

 1. Ihania kiitosaiheita! Taivaan Isä niitä meille järjestelee. Mutta tuo vastauksen odottaminen, josta Jobin kirja puhuu, se on kaikkein vaikeinta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan on vaikeata. Usein jo ajattelee, ettei mitään vastausta ole tulossakaan. Ja sitten kun se tulee, ihmettelee, että sitä taaskin oli niin vähäuskoinen... Ja sitten kaiken lomassa, saa välillä huomata, että järjestyy jotain sellaistakin, jota ei osannut edes odottaa:)

   Poista
  2. Sekin on ihanaa, kun järjestyy jotain mitä ei osannut edes odottaa :)

   Poista
  3. Sellainen on kuin sellaista ekstraa ja silloin saattaa huomata paremmin senkin, kuinka Hän huolehtii pienistä yksityiskohdistakin ja ottaa mielitekojammekin huomioon:)

   Poista
 2. Meille on nyt viime aikoina tullut rukouspyyntöjä monelta ihmiseltä ja nyt viime viikolla tuli ainakin kahdesta asiasta näille henkilöille vastaus. Ja meistäkin Jumala on huolen pitänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu aina niin rohkaisevalta, kun tulee pyyntöihin ihan sellainen selkeä vastaus, kun tajuaa, että siinä se nyt on! Sellaista jatkuvaa huolenpitoa tarvitaan...

   Poista
 3. Olen huomannut, että elämässä voi olla pitkiäkin aikoja kun tuntuu, että vastauksia ei tule ja elämä on muutenkin erämaassa vaeltamista ja sitten on välillä sellaisia ihmeellisiä siunauksen aikoja, kun Jumala tuntuu läheisemmältä ja asioihin löytyy johdatusta ihan itsestään! Ehkä ihminen tarvitsee erilaisia vaiheita kasvaakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen huomannut tuota samaa. Välillä ajattelee, että kannattaako sitä rukoillakaan, kun ei tunnu vaikutusta olevan. Joskus tämä uskon matkanteko on kuin rämpisi jossain vaikeassa maastossa ja samaan aikaan saattaa toiset ajaa ikäänkuin valtatietä autolla mukavasti... Toisinaan taas uskominen ja luottaminen on helpompaa, kun vastauksia tuntuu äkkiäkin tulevan.

   Poista
 4. Näihän se menee, joskus tuntuu ettei vastausta tule kun on tällänen hätänen ihmisriepu. Kiitos aihetta todellakin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Kun olisikin malttia olla hätäilemättä, mutta jonkun hädän ollessä päällä, sitä ei usein osaa rauhallinen olla.

   Poista
 5. Ihania, arkisia rukousvastauksia! Kyllä Isä meistä huolen pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niin pitää. Kun sen vain aina muistaisikin.

   Poista