torstai 12. tammikuuta 2017

Tämän aamun kuu

Tänä aamuna oli kirkasta ja oli komea täysikuu. Kun olin saanut lapset taksiin, palasin hakemaan sisältä kameran ja yritin napsia tuosta komeudesta kuvia. Eiväthän ne tietysti siltä näytä, kuin mitä minun silmäni saivat  nähdä, mutta tässä nyt kuitenkin näitä otoksia.

 Tuo kuva, jossa ei ole mitään edessä, onkin kuin se paljon puhuttu juusto...:)

Ylemmät kuvat on niillä asetuksilla, joita useimmin kamerassa käytän, eli ohjelmoitu automaatti, jolloin jotain asetuksia voi halutessaan itsekin muuttaa. Alemmat kuvat otin yökuvausohjelmalla, kun toivoin saavani paremmin myös puita näkyviin. No, nämä nyt ovat mitä ovat, ei minulla oikein ole hallussa kameran kaikki mahdollisuudet. Mutta tykkään kamerasta, koska sillä voi tälläinenkin kuvaaja saada ihan kelvollisia ja joskus aivan onnistuneitakin otoksia:)
 
Näissä kahdessa alimmassa näkyy sekin, kuinka kuu hieman valaisee lumihangen pintaa.Tälläistä tänä aamuna. Kivaa, kun tytär ilmoitti eilen, että on jo tänään tulossa tänne. Kyllä se nuoriso aina niin odotettua on:)

Mutta laitanpa tähän vielä linkin yhteen vanhaan tekstiin, jossa on erittäin rohkaisevia ajatuksia rukouksesta. Minä ainakin tarvitsen niitä. Tuntuu jatkuvasti olevan jotain asiaa Jumalalle.

RUKOUKSEN SALAISUUS


Hyvää päivänjatkoa Sinulle!

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia kuusta! Minusta varsinkin nuo ylimmät, mutta kyllä alemmatkin kuvat ovat hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään noista kyllä itsekin:) Olisin kyllä halunnut sellaisenkin kuvan, jossa olisi näkynyt vaikka kuun valossa vähän kuusia ja kuu olisi kumottanut sieltä kuusenlatvojen välistä, mutta ei sellainen näillä säädöillä ainakaan onnistunut.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä täysikuussa on viehätystä:) Sanoinkin lapsile, että eilenkin sen kuun on täytynyt siellä olla, mutta koska oli pilvistä silloin, ei mitään kuuta näkynyt ja oli muutenkin melkoisen pimeää silloin. Ihan erilaista kuin tänä aamuna.

   Poista
 3. Ihan mahtavan hyviä kuvia sait otettua. Illalla nukkumaan mennessä totesinkin, että on täysikuu, kun oli niin valoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oli aika mukava huomata tuo aamuisella taivaalla. Joskus nukkumaan mennessä täysikuu saattaa meilläkin paistaa ikkunasta juuri siten, että se häiritsee unen saamista.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Onneksi kuitenkin tulin hakeneeksi sen kameran, vaikka vähän mietin, että viitsinkö, kun oli niin kylmä tuuli. Kannatti se:)

   Poista
 5. Jännittäviä ja salaperäisiä kuvia. Hyvin onnistuit! Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinulle:) Eipä niitä kirkkaita aamuja sitten enempää ollutkaan, muut ovat olleet pilvisiä eikä kuuta ole näkynyt.

   Poista
 6. Hienot kuvat. Olen aina tykännyt kuutamosta, kävellä koulumatkat kuunvalossa ja nukkua kuunvalossa, eli verhot auki. Ihalin myös viime yönä kuuta (15.1. klo 3.00) kun odottelin miestä kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kullä kuutamossa on hohtoa. Meilläkään ei verhot ikkunoita peitä, mutta joskus kun se kuu mollottaa nukkumaan mennessä suoraan kasvoille, niin tekisi mieli jotain eteen laittaa:) Täällä ei olekaan kuuta tuon jälkeen näkynyt kun kuvat otin.

   Poista