sunnuntai 18. helmikuuta 2018

"Happamia" sanoi kettu...

Mutta mitähän mieltä on näistä vaikkapa lintu nyt?
Minun mielestäni ne oli ainakin kivan näköisiä:)  Yleensä suosin "luomukuvia", mutta nyt kokeilin kuviin  nykytekniikan suomia mahdollisuuksia kuvanparannuksen ja suodattimien muodossa. Niin oli parempi. Kuvat tuntuivat "luomuna" jotenkin vaisuilta.


10 kommenttia:

 1. Minä en taas osaa mitään "hienouksia" kuvissa käyttääkkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään voi sanoa juuri osaavani, mutta kun tässä tietsikassa on siinä missä ne kuvat on, niin helposti parilla klikkauksella hoituva kuvanparannus. Ja sävyjä on sitten valittavissa yhtä helposti. Ja sitäpaitsi, sinä osaat käyttää kosketusnäytöllistä kännykkää... mulla on yhä näppäinpuhelin:) Ja kun äsken ostin uuden puhelin, jääräpäisesti yhä pysyttelin näppäimissä...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kiva vaihteeksi ottaa ulkona kuvia:) Olisin viihtynyt siinä touhussa pidempäänkin, mutta kun näpit rupesi paleltumaan.

   Poista
 3. Sama täällä, eilen luin jostain netistä ohjeita kuvien parantelusta, kännyköissäkin on paljon mahdollisuuksia. Harjoitella pitää vielä, jos viitsin :)
  Pihlajanmarjoja oli enää muutama jäljellä pihlajoissa täälläkin, olivat ne kelvanneet linnuille, vaikka paljon niitä olikin syksyllä. Eikä olleet noin punaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se olikin juuri se punainen väri, joka minut sai huomaamaan nuo:) Täälläkin on enimmät pihlajanmarjat ihan mustia kuitenkin jo. Kännykät on tosiaan niin monipuolisia vekottimia nykyään, mutta minä olen täysin pudonnut siitä kelkasta... Kuten tuossa Sessen kommenttiin kirjoitinkin, minä edelleen käytän näppäinpuhelinta. Tärkein ominaisuus vissiin on mulle hyvä akunkesto ja kuuluvuus.

   Poista
 4. Upeita kuvia! Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun jo aurinkoa saadaan nähdä enemmän, niin rupeaa tekemään mieli enemmän katsella ulkona kaikenlaisia yksityiskohtiakin. Mukavaa viikkoa sinnekin:)

   Poista
 5. Hyvät ovat kuvat. Meillä ei enään marjoja näy pihlajassa eikä aroniassa. En tiedä söikö linnut ja muut elukat kaikki vai ovatko myrskyllä pudonneet maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri eilen katselin tuolla tien varressa, että vieläkin niitä siellä roikkkuu.

   Poista