maanantai 5. helmikuuta 2018

Kummatkin kilpailivat huomiosta

Tänä aamuna hämmästyin sitä valon määrää, joka jo tavalliseen uloslähtöaikaamme klo 7 jälkeen  luonnostaan oli. Taskulamppukin meillä oli, mutta sitä ei olisi tarvittu.

Toisaalla nouseva aurinko
ilmoittteli jo kohtapuoleen saapuvansa näkyviin 
värjäämällä taivaanrannna persikalla. 

Toisella puolella
 päivän tieltä  väistyvä kuu
 puolestaan loisti vielä kirkkaana
 sinisellä taivalla.

Kummatkin kilpailivat huomiostani, 
toinen oikealla, toinen vasemmalla puolellani. 

Kuvaa en silti ottanut kummastakaan, koska totesin, etteivät ne ole sitä mitä silmilläni  näen... ja muutenkin tuntuu, että enkö jo olekin ottanut kuvia niistä ennenkin...

Mutta tällaiselta näytti vuosi sitten helmikuussa...Ehkäpä ei ihan samanlaista kuin tänä aamuna, mutta vähän sinne päin:)


Hyvää alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat♥ Kyllä vaan on selvästi alkanut kirkastumaan aamuisin ja aikaisemmin on valoisaa! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntuu hienolta, jos pääsee siitä aamuisesta taskulampusta jo eroon, eikä tarvitse pimeässä kulkea:) Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Kyllähän se valon määrä lisääntyy, ja se on tervetullutta! Varsinkin täällä maalla missä ei ole katuvaloja :) Vielä kun paranisi kokonaan tuo olo, että jaksaisi enemmän ulkonakin liikkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä valon määrän lisääntymistä ei tosiaan ihan niin kovasti kaivata kirkonkylissä ja kaupungeissa. Kun ne katuvalot meiltä puuttuu, niin kaikki lisävalaistus tuntuu kivalta. Toivottavasti sullakin se olo siitä kohenee, että pääsee taas kävelyillekin.

   Poista
 3. Katsoin kalenterista että jo maaliskuun loppu puolella pitäisi siirtyä kesäaikaan, täällä talvi tuli vasta nyt, ja pääsee nyt vasta kokeilemaan suksia.
  Aurinkoista viikkoa myös sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kovasti sitä, kun siirrytään kesäaikaan. Silloin se sitä valoisaa on pitkään. On se jännä miten erilaista on eri puolilla maata, siellä on lunta ollut niin vähän, täällä taas sitä on niin paljon, ettei metsässä voi nyt kävellen kulkea. Mukavaa iltaa sinne Ransun kanssa:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Eilen aamulla huomiostani kilpaili toisella puolella persikanvärinen taivaanranta ja toisella puolella haaleansinisen ja punaisen sävyt.

   Poista