keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Puvun helmasta se alkoi
Tällainen hömppähommeli...:)


 Kynänroskat liimasin ensin pienelle paperille... kun ei ollut aluksi tietoa, mitä oikein tekisin. 
Mutta kun tuommoista kokeilua olen joskus  aiemminkin miettinyt...Ylöspäin vai alaspäin?
"Kasveihin" vain varret?

Alaspäin. Selvä rimpuhelma. 
T

Miksköhän mun pitikin tehdä tuo noin vaikeesti? Olisi kai sen mustan mekon voinut suoraan piirtääkin mustaksi...  Ehkä luulin siitä hienompaa tulevan noin:)  Ja yleensä aloitan kyllä ihmishahmot päästä, enkä hameenhelmasta... siihen nähden sain ihmeen nopsaan ihan valmistakin.
---
Tässä ja yhdessä toisessa piirrosjutussa  sitä menikin kivasti aamupäivän tunnit. Ja sitten kun sain tuon valmiiksi, soikin puhelin ja meidän piti hakea yksi huonovointinen neito  koulusta kesken päivän. Pientä sairastelua flunssien tiimoilta ollut tässä useamminkin viime aikoina. Lääkärissäkin käytettiin toista neitoa viime viikonloppuna, vaikka ei onneksi mitään kuurin tarvetta tms. sitten ollutkaan.  Semmoista täältä tänään.

8 kommenttia:

 1. Onpas ihana! Kiva keksintö, ei olisi varmaankaan tullut itselle mieleen:) Toivottavasti menee flunssa nopeasti ohi. Täälläkin aika viileää nyt niin että nenä vuotaa välillä. T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kun olin niitä kyniä teroitellut, että jälleen kerran, että mitähän niistä voisi tehdä... ja ryhdyin vain ensin kokeilemaan niiden liimausta paperille. Sielläkin ollut aika kylmää:( Toivottavasti sulla ei oikein flunssaksi äidy!

   Poista
 2. Siinäpä jännä taiteilu! Ja hieno mekko tuli. Paranemista tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti tuommoistakin kokeilla:) Kerrotaan terkut:)

   Poista
 3. Hauskan näköinen, kauniisti kynien värit erottuvat. Entäpä jos mustan hameen helman laittaisi teroitusten päälle niin näyttäisi, että röyhelöt kurkistelevat helman alta? Helma taitaa jäädä siten hieman koholle..mut jos ei haittaa? Aurinkoista loppuviikkoa sinne. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla lähti tämä touhu niin suunnittelematta liikkeelle, että vasta jälkeenpäin tuli mietittyä parempia tekotapoja. Tuo sun ehdotus olisikin hyvä parannus, jos toistekin tämmöistä teen:)

   Poista
 4. Nero keksintö ja hieno. Paranemista neidolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihteeksi kiva näperrellä tuommoistakin. Nyt on neito ollut jo ulkonakin:)

   Poista