lauantai 7. huhtikuuta 2018

Arvonnassa kaavapaketti: Burdan trenssi 3639

Nythän ovat trenssit hyvin suosittuja, myös puolisääreen ulottuvana mallina. Tässä kaavapaketissa on tarjolla muotiin palannut pitkä malli sekä kaksi lyhyttä.  Kokovaihtoehdot ovat 34-44.

Paketin takaosasta näkee, että pitkään takkimalliin (malli B) tarvitaan kangasta n. 4 metriä, jos kankaan leveys on 140 cm.


Jos  olet mielinyt trenssin kaavaa, niin tässä olisi arvontavoiton mahdollisuus ainakin, jos osallistut. Samankaltaisia trenssien kaavojahan on ollut alkuvuonna käsityölehdissäkin ja hyvä niin. Jos sattuu saamaan käsiinsä tällaisen valmiskaavan,  jää kuitenkin pois se kaavojen jäljentämisen vaiva.

Kaavan löysin kirpparilta, mutta paketti on täysin avaamaton.  Tämä oli minusta kiinnostava, vaikka itselläni ei ole tarvetta uuteen takkiin. Minullahan on ilmaislaatikosta löydetty trenssi ja sen lisäksi muita "poplareita". Kirppislöytöjä nekin. Tästä näet halutessasi niitäkin:

Vajaamittaisella  "rimpsuhihalla" varustettu takki.   
Samantyyppistä hihaa näkee tänä keväänä puseroissakin.

Tämä musta sopii arkiseen syksyyn.


Arvonta on tarkoitettu kaikille halukkaille. Jätä jokin yhteystieto osallistuessasi. Arvonta tapahtuu n. viikon päästä, eli siihen on mahdollisuus osallistua siihen asti, kunnes ilmoitan täällä sen päättyneeksi. Tarkkaa päivää ne laita, vaan jätän itselleni mahdollisuuden valita viikon lopulta sen arvonnan suorittamispäivän.


Innokkuutta osallistumiseen ja onnea arvontaan:)

Nyt on oikein sopiva aika vaikka ommella se keväinen takki...

----

14.4.2018: Arvonta-aika on päättynyt. Osallistujiakaan ei tähän ilmaantuntut.


2 kommenttia:

  1. Hieno löytö. Olisin varmaan osallistunut jos olisin lukenut tän ajoissa. Toisaalta olisikohan innostus riittänyt takin tekoon, no tiedä en. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan näin isoon projektiin olis voimavarat riittäneet. Se vaatii aimo annoksen puhtia. Mutta ajatuksena kiehtoo kylläkin:)

      Poista