lauantai 13. helmikuuta 2021

Uutta oppimassa

Olen parisen viikkoa opetellut käyttämään uutta puhelinta. Ollaan siis siirrytty pelkän näppäinpuhelimen käytöstä nykyaikaiseen luuriin. Tällä, jolla nytkin naputtelen, olen kirjoitellut jo useitakin edeltävien päivien blogijutuista. Mutta kätevintä se isommalla koneella on. Mutta netin selaamiseen tämä on kiva, varsinkin jos isäntä  katsoo isommalta vekottimelta vaikkapa jotain urheilua:)  Puheluihin tykkään edelleen käyttää enempi pientä näppäinpuhelinta.

Mutta tässä yksi tämän aamun löytöni: 

päivänsana@mobiililikirkko

Siellä olikin päivän jakeen yhteydessä hyvin lohdullinen rukous kaikille epäonnistuneiksi itsensä tunteville. Kun toisen kerran menin sinne sitä katsomaan, huomasin jakeen olevan saman, mutta rukous oli eri. Mutta sitten tein sen havainnon, että rukous vaihtuikin aina erilaiseen,  myös siellä olevaa kuvaa napsauttamalla.



Kuva on tältä aamulta. Nytpä lopetan tällä erää. Johan tässä saikin ihan kyllikseen kirjoitusvirheitä korjailla...






8 kommenttia:

  1. Teillä on kaunis luonto ympärillä. Mä en varmaan oppisi käyttämään älypuhelinta, en tietysti tarvitsekkaan sitä, tuo vanha mummo puhelin on hyvä, no sit kun on pakko hankkia.
    Sunnuntaisin tulee paljon heng.ohjelmaa tv.stä, 3 ohjelmaa onewaysta, sit alfalta myös, sit tietysti omasta srk.sta nettilähetys.
    Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja hyvää Ystävänpäivää sinulle myös:) Luonto on tosiaan kaunis,sitä on viime aikoina saatu ihastella. Sen takia meillekään ei aiemmin uutta puhelinta hankittu,kun ei ollut yhtään intoa opetteluun.

      Poista
  2. Kyllä en jaksaisi kännykällä kirjoittaa blogia... hyvä kun viestit jaksaa kirjoittaa sillä. Läppärillä on sentään helpompi kirjoittaa, kun on isommat näppäimet.Hyvää huomista ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,hyvää Ystävänpäivää sinulle myös:) Läppärillä todella on helpompi, mutta meillä sekin on hankala. Aamuisin kirjoittaessani se on siirrettävä keittiöön ja se ei toimi hetkeäkään ilman johtoa. Ja on hidas käynnistymään.

      Poista
  3. Minä en osaa tehdä blogia kännykällä,minä teen blogia läppärillä,se on helpompaa.
    Minulla on älypuhelin ja se on hyvä.
    Hyvää viikonloppua sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää sinulle:) On tosiaan läppärillä kätevämpää. Tämä puhelin vain on helpompi ottaa esiin. Meillä läppäri on hidas käynnistymään, eikä se toimi enää hetkeäkään ilman johtoa. Aamuisin kirjoittaessani se pitää kuitenkin siirtää keittiön ääreen. Puolensa kummassakin.

      Poista
    2. Kiitos ja samoin sinulle hyvää ystävänpäivää:)

      Poista