sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Kuivettuneet ruusut
Mutta niitä ei ollut raskittu silti heittää pois... Aika hullultahan se vaikuttaa, mutta minä näin niissä kiinnostavan piirroskohteen! Ja tänään sen piirustuksen vihdoin toteutin. Mutta vieläkään en heittäisi noita pois, sillä mulla on mielessä yksi idea, jonka kokeilemista olen miettinyt. Mutta saa nyt nähdä, jääkö vain ajatuksen asteelle - kuten moni asia tapaa jäädä.8 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan hullulta vaikuttava. Minua aivan puhutteli nämä kuivettumassa olevat ruusut. Juuri ajattelin että on fiksua kuvata kaikkea erilaista. Ei esimerkiksi ruusuja hehkeimmillään ja kuvausellisimmillaan kauneuden näkökulmasta, vaan ottaa haasteena kuvata kukkia parhaat päivänsä nähneinä ja tuoda esille minkälaisia ne sitten ovat.
  Hyvin olet kuvannut pienentyneet ja rypistyneet ruusut. Juuri tuollaisia ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan kaikki kiinnostavan näköinen ole niissä hehkeimmässä vaiheessa olevissa, vaan kauneutta ja mielenkiintoisia asioita voi löytää muustakin, kun malttaa tarkastella.

   Poista
 2. Onpa kaunis! :) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 3. Onpa taas hieno piirustus! Mulle tuli noista ruusuista mieleen tämä elämän ehtoopuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin on tullut se sama mieleen noista... Semmoista ei enää niin hehkeää aikaa elämässä voi olla paljonkin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tällä kertaa mulla olikin se kukkaruukku ihan nokan edessä mallina, mutta usein muistista tai mielikuvituksesta täytyy ne mallit ottaa.

   Poista