keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Hyvä viesti kaukaisesta maasta...

Jeesus Kristus on hyvä sanoma kaukaisesta maasta! 🌿🕊️☀️✝️

---

Pietari, entinen Jeesuksen kieltäjä, on nyt äänessä, ja sanoo  tässä hyvän viestin niille, jotka Jeesuksen ristiinnaulitsemista olivat olleet vaatimassa: "Teitä tämä lupaus tarkoittaa, teitä ja teidän lapsianne, ja myös kaikkia niitä, jotka ovat etäällä - keitä ikinä Herra, meidän Jumalamme kutsuu." Apt. 2:39

Hyvä viesti "kaukaisesta maasta" saatiin jo siinäkin,  kun kaukaa kotoisin olleet kuulivat puhetta kukin omalla äidinkielellään... Kieltä normaalisti osaamattomien suusta! Pyhä Henki antoi niitä sanoja.

"Kun tämä ääni kuului, paikalle kerääntyi paljon väkeä, ja hämmästys valtasi kaikki, sillä jokainen kuuli puhuttavan omaa kieltään.

He kysyivät ihmeissään: "Eivätkö nuo, jotka puhuvat, ole kaikki galilealaisia? Kuinka me sitten kuulemme kukin oman synnyinmaamme kieltä? Meitä on täällä partilaisia, meedialaisia ja elamilaisia, meitä on Mesopotamiasta, Juudeasta ja Kappadokiasta, Pontoksesta ja Aasian maakunnasta, Frygiasta, Pamfyliasta, Egyptistä ja Libyasta Kyrenen seudulta, meitä on tullut Roomasta, toiset meistä ovat syntyperäisiä juutalaisia, toiset uskoomme kääntyneitä, meitä on kreetalaisia ja arabialaisia - ja me kaikki kuulemme heidän julistavan omalla kielellämme Jumalan suuria tekoja." 

He eivät tienneet, mitä ajatella. Ihmeissään he kyselivät toinen toiseltaan: "Mitä tämä oikein on?" Apostolien teot, luku 2:6-12 KR-92

(Jumalan Pyhä Henki voi tehdä tällaista, ja tekeekin, jakaen lahjojaan  tahtonsa mukaan yhä, niin että joku voi tulla kuulemaan Jumalan sanoja omalla kielellään, vaikka se, jonka suusta puhe kuuluu, ei sitä kieltä ole koskaan osannut, eikä itse edes ymmärrä puhumiaan sanoja.)

"Kuin raikas vesi uupuneelle on hyvä uutinen kaukaisesta maasta." Snl 25:25 KR-92

Jeesus Kristus on se hyvä sanoma kaukaisesta maasta!🌿🕊️☀️✝️


---

Tässä yksi vanhempi juttu tästä blogista:

https://vaaranlaella.blogspot.com/2024/04/tahan-paivaan.html


Ja vielä kuunneltavaksi ihana hengellinen laulu: "Niin ihana on ylistää" -eli laulu nro 19 Hengellisestä laulukirjasta:

https://www.hengellinenlaulukirja.com/?p=399

Kaunis esitys! Varmaan voi siitä pitää sellainenkin, joka ei noin yleensä hengellistä musiikkia välitä kuunnella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti